REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# binoleq

01.12.2014 13:09

Znam tego pana osobiscie chodzi ten pan w pobliskimej okolicy i zaczepia ludzi pytajac o papierosa... Dla mnie troche to swir gada do siebie bluzga czasami i ma dziwne tiki...

# binoleq

01.12.2014 13:11

Znam tego pana osobiscie chodzi ten pan w pobliskiej okolicy i zaczepia ludzi pytajac o papierosa... Dla mnie troche to swir gada do siebie bluzga czasami i ma dziwne tiki...

# aero

01.12.2014 19:17

Potwierdzam #binoleq, a poza tym to pewnie pozostałość po wsi? Zresztą takie same domki są między warsztatami niewiele dalej, w stronę Kasprowicza. W sumie to ciekawe czy to jest przedwojenne czy już po, ale zanim powstało osiedle? I jak to się stało, że przetrwało?

REKLAMA

# DMfANKA

03.12.2014 21:26

a co jeszcze ciekawsze, to to, że w tym małym, żółtym domku kręcili jeden z odcinków "07 zgłoś się "

# binoleq

03.12.2014 21:46

Masz odcinek? Z checia obejrze

# Rurek

09.12.2014 09:30

#binoleq napisał(a) 01.12.2014 13:11
Znam tego pana osobiscie chodzi ten pan w pobliskiej okolicy i zaczepia ludzi pytajac o papierosa... Dla mnie troche to swir gada do siebie bluzga czasami i ma dziwne tiki...
Proszę nie obrażać Pana Pawła. Jest lekko niepełnosprawny i zupełnie nie groźny. Mieszka na Bielanach od początku lat 50 i nigdy nie słyszałam żeby kogoś "zbluzgał". Mieszkańcy ul. Reymonta znają go i szanują.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą