REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Magiel na Książkowej

# ika

17.07.2003 10:24

Chciałam sie podzielić z Wami uwagami na temat usług oferowanych przez magiel.
Mianowicie należy zwrócić uwagę na jakość wykonanej usługi, bo można sie niemiło rozczarować. Właśnie mnie to spotkało: obrus ''wymaglowany'' został zniszczony.Rozdarty można sądzić, że komuś się wkręcił w wałek i został ''wyszrpany'', ładnie złożony i nic nie było widać dopóki nie rozłożyłam go na stole i o zgrozo...
Wkurzyłam się troszkę, bo mogli chociaż przeprosić , a nie w beszczelny sposób traktować klienta.Co Wy na to?

# Kotkaa

18.07.2003 22:49

Ja korzystam z magla przy Kamińskiego. Nigdy żadnych problemów poza tym, że... żeby zawołać panią, trzeba wejść do jej mieszkania przez balkon. Dosłownie!

# Ptysia

19.07.2003 15:18

żeby robić aferę o jeden obrus to trzeba naprawdę nie mieć nic lepszego do roboty.

REKLAMA

# piwna

20.07.2003 20:42

Ika nie robi afery tylko zwraca uwagę jak wymieniona pralnia traktuje klientów. I ma rację. Ja z magla nie korzystałam, ale mojej mamie zniszczyli narzutę - była pięknie niebieska, a wyszła jak sprany dżins. Tłumaczyli, że prali według wskazówek producenta, ale mi się wydaje, że niekoniecznie, bo producent nie zaleciłby zniszczenia kapy przy pierwszym praniu...

# Nata

21.07.2003 10:50

Mojej mamie zniszczyli poszwę i też zorientowała się dopiero w domu. Nie popuściła tego jednak płazem i oddali jej pieniądze. Trzeba walczyć o swoje.

# jack73

25.07.2003 09:38

to sa jeszcze magle na swiecie?

REKLAMA

# Kotkaa

26.07.2003 20:24

Oj, jack73, widać że Ci towarzyszka życia albo mama pościel prasuje... Gdybyś tak postał nad takimi zasłonami lnianymi trzymetrowymi ze cztery godziny z żelazkiem, to nie dziwiłbyś się, że magle jeszcze istnieją...

# Qba

07.08.2003 19:24

A poco prasować pościel???
Nie rozumiem...
Pozdrawiam
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą