Forum › Wawer
# miłośnik_motyk 10.12.2014 08:49 |
|
Wreszcie prawdziwy burmistrz. Niestety zastępcy fatalni.
|
# eeee 10.12.2014 13:36 |
|
może wreszcie ktos bedzie myślał o przyszłości gminy
|
# godukur 10.12.2014 20:11 |
|
hehe. ale głupoty ktoś tu wypisuje... Oczywiście trochę prawdy w tym jest, jak w każdej plotce... Z tej trójki jedynie Pan Gójski będzie w zarządzie (jako zastępca burmistrza). heh ... ale się ubawiłem z tego artykułu jakiegoś Gamonia.
|
# Miejscowa 10.12.2014 20:11 |
|
Brawo i gratulacje!
Brawo dla PO, bo może wreszcie ktoś w ich kierownictwie zrozumiał, że czas postawić na młodych i rzutkich, a nie na "zasłużonych" - bez inicjatywy Gratulacje dla Pana Panie Łukaszu - jest nadzieja, że wreszcie Wawer będzie miał prawdziwego gospodarza. |
# Bywalec 10.12.2014 20:31 |
|
Z tej trójki jedynie Pan Gójski będzie w zarządzie (jako zastępca burmistrza). heh ... ale się ubawiłem z tego artykułu jakiegoś Gamonia.
No i zaczyna się, Dobre wieści nie są u nas w modzie : jakiś dobrze poinformowany frustrat się odezwał |
# inna z wawra 12.12.2014 23:30 |
|
Baraniewski!!! Ten ktory sie nie odzywa na sesjach i jest podnozkiem u deweloperow!!!??? Zenada!!!
|
# godukur 15.12.2014 22:47 |
|
bywalec-"Dobre wieści nie są u nas w modzie" Proszę czytać ze zrozumieniem. W którym miejscu komentowanego przez ciebie postu jest mowa o tym czy jest to dobry czy zły wybór...? hehe, Niby bywalec a jednak Gamoń. Zaczekaj do wyboru burmistrzów i dopiero potem się wypowiedz.
|
# AnnaM 15.12.2014 23:46 |
|
Ta cisza wróży komisarza dla Wawra ......
Za dużo w naszej dzielnicy "zdechłych kotów" poukrywanych po kątach aby ktoś inny niż komisarz Koczorowska był w stanie ukryć to przez następną kadencję. Mieszkańcom to przecież pasuje - co tak długo z ogłoszeniem decyzji ? Czy to ważne, kto będzie zastępcą ? |
# Bywalec 16.12.2014 16:39 |
|
Proszę czytać ze zrozumieniem.
Dobra wieść, to możliwość sprawowania funkcji Burmistrza Dzielnicy, przez osobę nie obciążoną ciężarem zasług,któremu trzeba zapewnić kolejne cztery lata bytowania W naszym narodzie takie wieści, jak powyższa nie traktuje się z satysfakcją, tylko, prawie zawsze. węszy się jakiś spisek.. Ja wiem więcej, ja wiem jak będzie,...zobaczycie ludkowie... powie frustrat wróżąc złe rozwiązanie Czy oprócz słowa gamoń (pisane z dużej litery!) ma pan/pani inne argumenty? Proponuję zmienić nick na Smerf Maruda ;-) Uszanowania, |
# Bywalec 24.12.2014 09:52 |
|
Do pani AnnyM i godukur,
Mam nadzieję, że wieści o wyborze Burmistrza Wawra dotarły "pod strzechy" i jedyne co wypada mi teraz zrobić, to życzyć Państwu samych optymistycznych myśli, pozytywnego nastawienia, rodzinnej atmosfery, ciepła i radości przy świątecznym stole. Do napisania, ;-) |
# Rodzinka 03.02.2015 19:38 |
|
GRATULUJEMY!!!
MOŻE WRESZCIE ODPOWIEDNIA OSOBA NA TYM STANOWISKU! LICZYMY NA TO , ŻE SPRAWA SKANALIZOWANIA RADOŚCI , BĘDZIE PAN , W SWYM URZĘDOWANIU MIAŁ JAKO CEL PRIORYTETOWY. BARDZO NA TO LICZYMY . I ŻYCZYMY SUKCESÓW ZARÓWNO W ŻYCIU PRYWATNYM , JAK I W DZIAŁALNOŚCI ZAWODOWEJ . |
# Bywalec 03.04.2015 11:35 |
|
Wiśta wio, łatwo powiedzieć...
Pamiętacie to powiedzonko z jednego z seriali? W lokalnym miesięczniku czytam o 110 dniach rządów nowego Burmistrza Dzielnicy. Wedle słów zapał ma i chęci szczere, ale jak się to przełoży na na realne działania? Mam nadzieję, ze ze nie złapie Pana zadyszka na starcie Wesołych i radosnych Świąt Wielkanocnych życzę |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.