Forum › Bielany
# BOSS 18.11.2011 19:48 |
|
Znam te dziewczyny i nigdy nie oferowały mi żadnych usług. Mogę zapewnić, że są to studentki, gdyż współpracuje z nimi w jednej z Polskich firm - bynajmniej nie żadnej agencji!!!!!!!
Moim zdaniem, jest to standardowy przykład "starszyzny" mieszających w blokach dla, których jedynym zajęciem jest siedzenie z kubkiem przy ścianie bądź drzwiach i podsłuchiwanie tego co dzieje się po drugiej stronie. Zgadzam się z faktem, że czasem pewnie jest za głośno, ale ile jest przypadków kiedy mąż bije żonę, w mieszkaniach jest patologia itd. i wtedy nikt nie raczy nawet wezwać policji - bo to właśnie polska mentalność. Jednak jeśli chodzi o młodzież (studentów) najmujących mieszkania to od pierwszego dnia są szykanowani!!! Jestem po stronie dziewczyn, a Pan Zdzisław niech się zastanowi o czym mówi, ponieważ wypowiadane przez niego słowa są pomówieniem, za które można wytoczyć proces cywilny. |
# Moniq 19.11.2011 03:13 |
|
Pan Zbigniew bądź też domniemany pan Zdzisiu mógłby zdecydować się zarówno w kwestii swego pseudonimu donosicielskiego jak i sprawy, którą chciałby poruszyć. Skoro uderzanie kijem z f(L)agą Polski po serialu M jak Miłość jest jego jedyną szemraną rozrywką bo woda w rurach wydaje zbyt drażniące jego uszy wydźwięki...hmmm....slużą ku temu odpowiednie służby heh na ten przykład służba zdrowia (nie tylko MO). Skoro tej o to osoby hobby to bycie UBEKIEM mooooże w takim bądź razie niech powróci myślami do czasow ZOMOOOO! Poki co studenci będą prowadzili odpowiednio studenckie życie, a panowie w różnym wieku,Dziadkowie Mrozowie czy też święci Mikołaje będą odwiedzali CZARNEGO LOTOSA! POzdrawiam! Paaaani lekkich obyczajów przy Bogusławskeigo 20.
|
# dawaj zdzisiek 17.01.2012 10:45 |
|
pewnie się dziadkowi zamarzyło :D:D:D:D
|
# konik 26.01.2012 22:51 |
|
haha, stary, ale morze...... żżżż ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.