REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Linia 508

# cheles

28.10.2004 08:48

Czy ktoś wie co zamierza zrobić ZTM aby autobusy lini 508 raz że jeździły częściej i mnie zatłoczone w porannym szczycie

# wiciu

28.10.2004 10:12

Pewnie NIC

# kotkaa

28.10.2004 21:07

Napisać coś tak koło 100 pism do ZTM, najlepiej na nazwisko jakiejś szychy. Do wiadomości odpowiedniej szychy z urzędu miasta st. Wawy, zeby wiedziała, o co chodzi, kiedy osobistość z ZTM napisze, że nie może, bo miasto...
W wersji papierowej koniecznie, bo papierowe przechodzą przez biuro podawcze albo coś i mają daty i pieczęcie i są księgowane.
Oczywiście, efektu to nie zagwarantuje, ale przynajmniej robimy COŚ, a nie marudzimy na forum, którego w/w szychy nie czytają, a nawet jeśli czytają, to nie mają obowiązku się odnosić.

REKLAMA

# wiciu

29.10.2004 08:11

Ale problem nie dotyczy tylko 508, ale również i innych linii. Faworyzując 508 inni poczują się pokrzywdzeni. Polecam wątek na forum ZTM (i nie tylko ten):
http://forum.ztm.waw.pl/viewtopic.php?t=7029
Dopóki nie zmieni się układ komunikacyjny w rejonie Tarchomina, to wiele się w temacie zapchanych autobusów nie poprawi, bo już teraz w czasie szczytu porannego pętla na Nowodworach pęka w szwach. Bezposrednio z problemem tym związane są korki na Modlińskiej, ponieważ bardzo dużo busów zostaje w nim uwięzionych a ich liczba, jak każdy wie, jest ograniczona. Był obiecywany buspas, odbyło się nawet licznie pojazdów i co... i nic! Uważam, że ZTM, mając najlepsze nawet chęci, niewiele tutaj poradzi.
Walczmy o pas dla autobusów na Modlińskiej!

# legoland

29.10.2004 08:32

ee dla mnie lepiej jak sa tłoki w autobusach bo jeżdzę spokojnie nie mając bileta i o kanara nie muszę sie bać,że wyciagnie mnie z ałtobusu i będzie chciał w łapę.Ja powiem ż4e nie mam kasy ni dokumentów i on odpowie,że zadzwoni na policje ale nigdy nie dzwoni i puszcza mnie, a nawet jakby zadzwonił to ja jestem szybkobiegacz heheh niech te tłoki pozostaną bo mam oszczędności a i inni zarobią tez w tych tłokach nie koniecznie jeżdząc bez biletów.

# pmk

29.10.2004 09:44

@legoland
ee lepiej tez zapewne dla kieszonkowców, a żeby zrobić lepiej złodziejom samochodów zbijmy żarówki w latarniach przy wszystkich parkingach.
Jeżdząc bez biletu OKRADASZ wszystkich mieszkańców Warszawy. Przez takich jak ty, Miasto, w drobnym ale jednak stopniu, nie ma pieniędzy na komunikację miejską. Jak jesteś takim biegaczem, to dlaczego nie biegasz codziennie z Tarchomina do pracy i z powrotem? Mózg by Ci sie przewietrzył.

REKLAMA

# pmk

29.10.2004 09:48

@legoland
w uzupełnieniu, po zapoznaniu się z Twoim bełkotem z innego wątku.
Jeśli ktoś dopiero od trzech miesięcy mieszka w MIEŚCIE, to rzeczywiście może nie rozumieć pewnych zasad.

# Rysio.Ochucki

29.10.2004 10:09

A co tu się dziwić... Skoro taki legoland z jakiejś zapyziałej wiochy przyjechał (poczytajcie sobie jego inne posty)...

# tambylec

30.10.2004 18:56

Panie i Panowie!!!
Przecież prawdziwi Warszawiacy to Ci z Powstania i ich potomkowie.
Reszta ... jest milczeniem.

REKLAMA

# wyjatkowy historyk

30.10.2004 19:05

ja nie uwazam sie za warszawiaka lecz za bialoleczanina- bialolekapowinna dazyc bardziej do samowystarczalnosci a nie byc tylko sypialnia inaczej wygla da to jak o 8 rano na modlinskiej - mnie mieszkaniowki wiecej produkcji
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025