Forum › Białołęka
lecznica dla zwierząt przy Książkowej 9
Alf 03.09.2003 15:20 |
|
Czy ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia?
Chodzi o opiekę nad małym pieskiem (szczepienia itp.), czy są dobrzy? |
Alf 05.09.2003 13:04 |
|
Nikt ich nie zna?
|
# piesek 05.09.2003 13:31 |
|
To są chyba weterynarze z Bródna (bardzo stara i znana klinika na Poborzańskiej).
|
Alf 07.09.2003 00:14 |
|
Jeśli tak, to dobrze, własnie odebraliśmy naszego długo oczekiwanego pieska (westie) i chcielibyśmy zapewnić mu najlepszą opiekę
|
# Ed 08.09.2003 12:32 |
|
Polecam calodobowa przychodnie przy Śreniawitow (boczna od Świderskiej). Mlodzi lekarze, bardzo opiekunczy i uprzejmi, a przy tym kompetentni. Opiekuja sie naszym psem i kotem od roku i nie narzekamy.
|
# Kotkaa 08.09.2003 16:32 |
|
Jeśli to ta całodobowa prawie naprzeciwko Championa to tez ją gorąco polecam. Do psów nie wiem, ale do kotów super są dr Borkowska i dr Jankowski. Podczas choroby naszej kotki Figi robili naprawdę wszystko, co było możliwe, a kiedy musieliśmy podjąć smutną decyzję, bardzo pomogli swoim zachowaniem.
Zam też przypadki, kiedy wykonywali niektóre zabiegi bezpłatnie (nawet sterylizację), jeśli wiedzieli, że opiekun zwierzaka jest w trudnej sytuacji materialnej. |
# mrok 16.09.2003 09:09 |
|
Ja nie miałem okazji korzystać z kliniki na Książkowej, bo mam tylko rybki :). Ale jednego z lekarzy znam od chyba 10 lat, opiekował się moim jamnikiem, gdy jeszcze mieszkałem na Bródnie. Absolutnie godny polecenia.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.