Forum › Warszawa
Lato w Waeszawie dla dzieci - co robić ?
# weronikowa 25.05.2018 10:05 |
|
Wrzucajcie prosze jak wiecie gdzie i na co mozna zapisać dzieci, moje cały lipiec musza zostać w Warszawie
przydały by się jakies fajne propozycje gdzie mozna dzieci zapisać, wysłac albo w weekend z nimi pojechac |
# syf rekklama 25.05.2018 11:38 |
|
do zoo za 500+
|
# lukx 28.05.2018 11:02 |
|
Jest chyba Lato w Miesie, nie wiem tylko do kiedy zapisy bo moje w tym roku wyjeżdżają na całe 2 mce
słuchajcie, ten syf co zarzuca forum co chwila już męczy , da sie go jakoś usunąc? gdzie nie wejdziesz to te durne wpisy , to już zaczyna byc wkurzające roboty nie masz człowieku? z naszych podatków żyjesz? a jak masz to pracodawca powinien ci robota na kompa wrzucić i sprawdzić co w godzinach pracy porabiasz |
# bocik 28.05.2018 11:12 |
|
i vice cersa, siedzi taki tłuk za biurkiem i reklamy wkleja, poleca, itp.... zamiast pracować
|
# lukx 28.05.2018 11:18 |
|
No i widac kto tłuk bo jak widzisz lato w miescie to darmowa impreza dla dzieci i reklamować tegi nie trzeba z tego co wiem cto zawsze takie tłumy że brak miejsc dla dzieci , no ale trzeba mieć troche komorek mózgowych żeby załapać sens i cel wypowiedzi i celowość forum które jest chyba dla wymiany informacji , no ale ciebie tego już nie wyuczyli
|
# Agniesza 30.05.2018 01:31 |
|
W Akademii Nauki na Nowogrodzkiej byly jeszcze miejca na półkolonie z Harrym Potterem , zapisywałam dzieci w zeszlym tygodniu , warto sprawdzić
|
# ssyf reklama 30.05.2018 09:35 |
|
To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , .. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.