REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

KTO? Ja się pytam kto zmienił trasę E-4????

# Elwira

06.09.2005 10:04

To skandal i zupełnie niepotrzebna zmiana która powoduje wydłużenie dojazdu na białołękę o kilkanaście minut
Szał mnie ogarnia niekontrolowany jak jadę słowackiego, ta dziurawa ścieżyna była zamknięta przez tyle czasu i ja się wcale nie stęskniłam, wręcz przeciwnie, cieszyłam się, że trasa E-4 jest taka króciutka i szybka, wnioskuję o całkowite zamknięcie ulicy słowackiego i tym samym przywrócenie autobusów E-4 i 511 na stare trasy :), po za tym mieszkańcy słowackiego też się pewnie nie cieszą z jej otwarcia, no to narka

Rudolf

06.09.2005 21:03

No niestety. Wszystko co piękne i dobre szybko się kończy. Zawsze znajdzie się ktoś co wszystko zepsuje.

cezar

07.09.2005 12:39

Witam
hmmm,dziwne Jak ostatni raz nią jechalem to byla gladka jak stoliczek,nowiutenka nawierzchnia po remoncie,czy piszesz o tej samej ulicy co ja? Słowackiego > miedzy Marymontem a Pl. Wilsona?
Pozdro Rowerowo!

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

07.09.2005 22:02

Siostro! Jestes zdenerwowana ?
A wiec glosuj na Pania Posel Hanne Mierzejewska. Pozwol Pani Hannie zrealizowac jej marzenia komunikacyjne zwiazane z naszym osiedlem...
Zmarnuj sobie i nam kolejne cztery lata zycia !

# i.b.

24.09.2005 18:48

Zgadzam się z Elwirą to co za kretyn zmienił trasę E 4 chyba nic głupszego już nie przyszło mu do głowy. Proponuję zastanowić się wspólnie gdzie się zwrócic i gdzie napisać aby została przywrócona stara trasa E4

# gosc

24.09.2005 20:33

Co tu się zastanawiać?
ztm@ztm.waw.pl
Bardzo skuteczny adres, reagują np. na przypadki palących w czasie jazdy kierowców autobusów, jest to wykroczenie karane naganą w wpisem do akt kierowcy, komentuja propozycje zgłaszanych zmian w kursowaniu autobusów.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe