Forum › Białołęka
nowy-stary problem
# kierowca 22.09.2005 08:51 |
|
czy nie uważacie, ze zarządy wspólnot powinny zapytać swoich wyborców, czyli nas, czy powiny być zakładane blokady. Bo mam wrażenie, że to jest samodzielny pomysł i pewnie jeszcze nie jeżdżą samochodami. A tak na marginesie jestem przeciwnikiem takiego parkowania, ale czy nie da się tego problemu rozwiązać inaczej. Wynajęcie miejsca parkingowego w garażu to 122zł a w czynszu jeszt opłata około 30 zł. Koszt miejsca to kilka tysięcy. Nie prościej obniżyć opłatę za wynajęcie do np. rozsądnych 50 zł i myślę, że wielu kierowców zapełniłoby ten beznadziejnie pusty garaż. Wiem, że wiszą ogłoszenia o wynajęcie, tylko nie wystarczy ich dla zbyt wielu kierowcow. A przy okazji i garaż wreszcie zacząłby zarabiać na siebie.
|
# bobo 22.09.2005 11:15 |
|
Drogi Panie Kierowco to że wspólnoty podjeły taką decyzję to w trosce o nasze bezpieczeństwo i wygodę (bezp p.poż.) bo są to zgodnie z przepisami drogi pożarowe, których zastawiać nie wolno. Trzeba poczytać kodeks drogowy.
|
# kierowca 22.09.2005 12:13 |
|
Drogi Panie Bobo! A samorządy podjęły taką decyzję oczywiście zgodnie z prawem, bo przecież w Polsce można wszystko i każdego zablokować. No przecież.
|
# rysiek 24.09.2005 20:48 |
|
bobo kretynie chyba jesteś z zarzadu wspólnoty
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.