REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

KTO FINANSUJE KAMPANIĘ WŁODKOWSKIEGO ?

# Basior

10.11.2006 08:24

SZANOWNI, PRZYSZLI WYBORCY ODPOWIEDZCIE SOBIE NA TO PYTANIE. Z całą pewnoscia Włodkowski nie robi tego z wlasnych środków finansowych. Na klatkach schodowych poniewieraja sie kilogramy pisma "Aveciarz" z reklamami wyborczymi Włodkowskiego. Na szybach przeklejone setki plakatów Włodkowskiego, wszędzie Wlodkowski. A niektore z biednych dzieci, ktorymi rzekomo opiekuje sie jego fundacja chodzą głodne. Na pismo AVECIARZ sa środki, a na dzieci nie ma. Fe brzydko mi to pachnie.

Włodkowski B.

10.11.2006 16:23

Uprzejmie odpowiadam: moją kampanię finansuje 7-u krasnoludków i Kopciuszek, który dorobił się na szczęśliwym mariażu z Księciem. Natomiast nie finansuje jej ani Prymas Polski ani abp Michalik.
Na serio: Które dziecko "którym opiekuje się nasza Fundacja" chodzi głodne? Proszę o namiary na maila: avetki@wp.pl.
Aveciarza na kilogramy i na sztuki - jak kto chce - rozkładamy co miesiąc. Wyborczy czas nie jest tutaj żadnym wyjątkiem.

# Maso

10.11.2006 18:30

Ale nie przesadzaj z ilością.Po jednym w skrzynce i fura na skrzynkach.Może srodki załatwił drugi lolo z pozarządowych?

REKLAMA

# Jadzia

10.11.2006 18:38

A co z siedzibą AVE - Mokotowska 59 tam ma stanąć lub stoi luksusowy apartamentowiec. Dobry punkt i pewno bardzo drogie czynsze. Nie lepiej było założyć siedzibę fundacji na Tarchominie, a nie tak od razu w centrum Warszawy. Swoja drogą ciekawe ile płaci fundacja AVE za wynajem swojej siedziby na Mokotowskiej 59

# piotrek

10.11.2006 22:28

ja wiem CIA i FBI, a i jeszcze Saddam to robił przed powałką, oj Bartek , Bartek ale ty masz długie macki.

Włodkowski B.

10.11.2006 22:52

No więc paradoksalnie taniej na Mokotowskiej...
Obecnie zresztą zmieniamy siedzibę na Aleje Jerozolimskie 125/127.
A wszystko bierze się stąd, że Fundacja WYNAJMUJE NIEODPŁATNIE biuro od członkini naszej Rady Fundacji, a jednocześnie jednej z fundatorek i księgowej w jednej osobie. Innymi słowy tam, gdzie biuro p. Moniki Sarnowskiej - tam Fundacja. Czy mam przedstawić stosowne papiery o nieodpłatnym najmie lokalu??? Mam takowe.
A środki na Aveciarza pochodzą - jak już wielokrotnie pisałem - od sponsorów prywatnych, zaprzyjaźnionych z Fundacją i Prezesem.

REKLAMA

# siekierka kurpiowska

10.11.2006 23:38

Mam nadzieję, że nie zabraknie p.Włodkowskiego w przyszłej radzie. Mam też nadzieję, że obecność w niej nie wpłynie na spowolnienie działań. Problem w tym, że jeśli uprawnienia Rad Dzielnicy pozostaną nadal tak okrojone to, większość działań będzie mocno wirtualna. Dlatego wybierajmy do rady dzielnicy ludzi, którzy wniosą ożywienie, bądź byli aktywni ( inaczej niż Sosnowski) we wcześniejszych kadencjach. Do rady Warszawy i na prezydenta proponuję kandydatów z PO, którzy z pewnością myślą, bardziej samorządowo niż PiS i dadzą więcej uprawnień tym "nowym siłom" w dzielnicy

# Włodkowski Bart.

11.11.2006 00:08

Jeszcze jedno: Aveciarz jest dostępny (jak co miesiąc) i w I, i w II, i w III okręgu... Choć ja kandyduję tylko w II. Buziak dla Basiora.

# marysia

12.11.2006 20:56

basior to basiński. zazdrosny jest i wymyśla jakieś farmazony

REKLAMA

Włodkowski B.

12.11.2006 22:01

Miło poznać. Dobry wieczór.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni