Forum › Białołęka
KTO FINANSUJE KAMPANIĘ WŁODKOWSKIEGO ?
# Basior 10.11.2006 08:24 |
|
SZANOWNI, PRZYSZLI WYBORCY ODPOWIEDZCIE SOBIE NA TO PYTANIE. Z całą pewnoscia Włodkowski nie robi tego z wlasnych środków finansowych. Na klatkach schodowych poniewieraja sie kilogramy pisma "Aveciarz" z reklamami wyborczymi Włodkowskiego. Na szybach przeklejone setki plakatów Włodkowskiego, wszędzie Wlodkowski. A niektore z biednych dzieci, ktorymi rzekomo opiekuje sie jego fundacja chodzą głodne. Na pismo AVECIARZ sa środki, a na dzieci nie ma. Fe brzydko mi to pachnie.
|
Włodkowski B. 10.11.2006 16:23 |
|
Uprzejmie odpowiadam: moją kampanię finansuje 7-u krasnoludków i Kopciuszek, który dorobił się na szczęśliwym mariażu z Księciem. Natomiast nie finansuje jej ani Prymas Polski ani abp Michalik.
*** Na serio: Które dziecko "którym opiekuje się nasza Fundacja" chodzi głodne? Proszę o namiary na maila: avetki@wp.pl. Aveciarza na kilogramy i na sztuki - jak kto chce - rozkładamy co miesiąc. Wyborczy czas nie jest tutaj żadnym wyjątkiem. |
# Maso 10.11.2006 18:30 |
|
Ale nie przesadzaj z ilością.Po jednym w skrzynce i fura na skrzynkach.Może srodki załatwił drugi lolo z pozarządowych?
|
# Jadzia 10.11.2006 18:38 |
|
A co z siedzibą AVE - Mokotowska 59 tam ma stanąć lub stoi luksusowy apartamentowiec. Dobry punkt i pewno bardzo drogie czynsze. Nie lepiej było założyć siedzibę fundacji na Tarchominie, a nie tak od razu w centrum Warszawy. Swoja drogą ciekawe ile płaci fundacja AVE za wynajem swojej siedziby na Mokotowskiej 59
|
# piotrek 10.11.2006 22:28 |
|
ja wiem CIA i FBI, a i jeszcze Saddam to robił przed powałką, oj Bartek , Bartek ale ty masz długie macki.
|
Włodkowski B. 10.11.2006 22:52 |
|
No więc paradoksalnie taniej na Mokotowskiej...
Obecnie zresztą zmieniamy siedzibę na Aleje Jerozolimskie 125/127. A wszystko bierze się stąd, że Fundacja WYNAJMUJE NIEODPŁATNIE biuro od członkini naszej Rady Fundacji, a jednocześnie jednej z fundatorek i księgowej w jednej osobie. Innymi słowy tam, gdzie biuro p. Moniki Sarnowskiej - tam Fundacja. Czy mam przedstawić stosowne papiery o nieodpłatnym najmie lokalu??? Mam takowe. A środki na Aveciarza pochodzą - jak już wielokrotnie pisałem - od sponsorów prywatnych, zaprzyjaźnionych z Fundacją i Prezesem. |
# siekierka kurpiowska 10.11.2006 23:38 |
|
Mam nadzieję, że nie zabraknie p.Włodkowskiego w przyszłej radzie. Mam też nadzieję, że obecność w niej nie wpłynie na spowolnienie działań. Problem w tym, że jeśli uprawnienia Rad Dzielnicy pozostaną nadal tak okrojone to, większość działań będzie mocno wirtualna. Dlatego wybierajmy do rady dzielnicy ludzi, którzy wniosą ożywienie, bądź byli aktywni ( inaczej niż Sosnowski) we wcześniejszych kadencjach. Do rady Warszawy i na prezydenta proponuję kandydatów z PO, którzy z pewnością myślą, bardziej samorządowo niż PiS i dadzą więcej uprawnień tym "nowym siłom" w dzielnicy
|
# Włodkowski Bart. 11.11.2006 00:08 |
|
Jeszcze jedno: Aveciarz jest dostępny (jak co miesiąc) i w I, i w II, i w III okręgu... Choć ja kandyduję tylko w II. Buziak dla Basiora.
|
# marysia 12.11.2006 20:56 |
|
basior to basiński. zazdrosny jest i wymyśla jakieś farmazony
|
Włodkowski B. 12.11.2006 22:01 |
|
Miło poznać. Dobry wieczór.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.