Forum › Białołęka
Książkowa
# zuzia 22.09.2005 10:01 |
|
dlaczego nie blokują wszystkich, źle zparkowanych samochodów? trans-hol omija BMW i ... blokuje matiza, albo samochód na obcej rejestracji.
|
# Tadeusz 22.09.2005 11:07 |
|
Co do rejestracji rozumiem. Przyjezdnych trzeba tępić( niektórych) bo nie wiedzą jak się należy zachować w mieście. Rejestracje WA trzeba omijać.
|
# makron 22.09.2005 11:35 |
|
oczywiście że to sprawka przyjezdnych te zawalone chodniki przy książkowej, zawsze mówiłem żeby na nowodworach mogli się osiedlać tylko rdzenni warszawiacy tacy jak ja; czy PiS ma to w swoim programie? Bo samoobrona na pewno ma!
|
# pogromca kretynów 24.09.2005 20:42 |
|
Sprawa jest bardzo prosta bmw , mercedes bardziej wypasione posiada felgi i opony 17 calowe i blokadka nie wchodzi .
A tak swoją drogą to jest ku....stwo z tymi blokadami , od tych spraw jest policja i straz a nie jakiś debil , który dorwał się do władzy we wspólnocie mieszk. i terroryzuje mieszkańców . Niedługo w boksach z ogrzewaniem zrobią dołek i będą zamykać niesfornych mieszkańców . Z góry dodam że sam mam garaz pod blokiem i nie korzystam z wątpliwej przyjemności parkowania pod blokiem . Moja opinia jest taka - wszyscy którzy pokazują swoją wielkośc w malutkiej wspólnocie mieszkaniowej zastanówcie się nad sobą kim jesteście , jacy jesteście mali i głupi . |
# Iga 12.10.2005 15:00 |
|
Najłatwiej wprowadzać zakazy.
Czasami obserwując działania zarządów wspólnot na Książkowej mam wrażenie, że myślenie boli. Odkąd pojawił się problem z parkowaniem na tym osiedlu nie zauważyłam żadnych propozycji ułatwienia życia mieszkańcom. Pojawiają się jednak "fantastyczne" pomysły udogodnień. Ostatnio przeczytałam, że zbierane będą głosy w sprawie płotka od ulicy Światowida. Ciekawe w jakim celu? Może żeby nie deptać wypalonego i zachwaszczonego trawnika? No cóż jeśli nie mamy co robić z pieniędzmi to może jednak lepiej pomyśleć o tym jak można zorganizować miejsca parkingowe na osiedlu. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.