REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

kot

# Malina

15.10.2004 20:24

Nie zgubiliście kota? W ubiegłą sobotę błąkał się u mnie w bloku (Książkowa) młody, szary kot. Zabrałam go do domu, nakarmiłam, rozwiesiłam ogłoszenia o znajdzie, ale niestety właściciel się nie odezwał :-( Kot jest młody, zadbany, ma obrożę przeciwpchelną, straszny pieszczoch. Mam problem, bo mam alergię i jestem cały czas na prochach , z drugiej strony, nie wyrzucę przecież biedaka z domu. Może ktoś szuka tego kocurka, albo mógłby go przygarnąć.

# gosc

15.10.2004 23:16

wyrzuć drania, kot to nie pies - poradzi sobie

# Marginalia_Filozoficzne

16.10.2004 10:00

Wiesz co gosciu ... ty to jakas "swinia normalnie" jestes, wiesz ?. Bez serca bydle ! Przeczytalysmy Antosiowi o kotku, bo sie wlasnie obudzil chlopaczyna, a On w ryk zaraz, bo kazales wyrzucic zwierzatko! Jak my teraz Antka uspokoimy ? Co ?Myslisz, ze on jest taki, jak Slawek z Gdanska i sie w przedpokoju jezorem oraz zwitkiem banknotow zadowoli ? O nie ! Antos jest ambitny i takie penetracje to dla niego za malo !
A miau byc k...wa taki mily dzien dzisiej , no.
Mielismy z Antonim isc na wystawe do ratusza, zobaczyc zdjecia z niedokonczonej ( przelozonej na jutro ) egzekucji czlonkow Polskiej Partii Robotniczej, a tu co ? Placz i zgrzytanie zebow. Jak mozna wyjsc z chlopakiem na dwor, jak on ma takie podkrazone, czerwone od placzu oczeta ? A moze Antos ma alergie, co ? Malina ?

REKLAMA

# Ola

11.10.2011 14:09

Na Osiedlu Lewandow przy ul. Głębockiej zaginął nasz wspaniały kot Filemon. Jest bury, pręgowany z białym podbrzuszem.
Czekamy na jakiekolwiek informacje o kotku. Dla znalazcy nagroda
tel. 501591618

# Ola

11.10.2011 14:11

Na Osiedlu Lewandow przy ul. Głębockiej zaginął nasz wspaniały kot Filemon. Jest bury, pręgowany z białym podbrzuszem.
Czekamy na jakiekolwiek informacje o kotku. Dla znalazcy nagroda
tel. 501591618
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni