Forum › Białołęka
Kiedy chodniki?
piotrm 07.12.2005 14:16 |
|
Mam krótkie pytanko. Czy ktoś wie kiedy będą budowane chodniki wzdłuż Głębockiej?
|
# yyy 07.12.2005 23:14 |
|
Radny Sosnowski chce tych chodników od 7 lat ale nie może, Smoczyński tyle samo czasu może a nie chce.
Piotrze m napewno kiedyś powstaną. |
# wiesniak 08.12.2005 09:47 |
|
Sosnowski z Smoczyńskim podpisali umowny pakt tematyczny.Ten ględzi o chodniku a tamten mu przytakuje .Jak to mówią ..w kółko panie Pierdziółko.Jakie glowy taki temat.Czy wielki Jerzy może wysluchac małego Stefcia ? Po co? Jeden jest z Gospodarnosci drugi rewolucjonista (Ha,Ha,Ha ) z Pisu. Do wymiany .
|
# rozsądna 08.12.2005 16:04 |
|
Tak, powstaną, tak samo jak zmodernizowana została ulica Nowodworska. Temat ciągle omawiany, nigdy nie wykonany............Już prawie 15 lat!!!!!!!!!!!!!!
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 08.12.2005 20:24 |
|
'' jak możesz takie brednie pisać????????? Chyba nie jesteś POLKA!!!!!!!!! Bo chociaż jestesmy Postacia Stara, to takie cos nie przeszłoby Nam przez gardło ani nie wyszłoby spod Naszego Pióra.
...Zanegowac 15 lat transformacji ustrojowej !? Toz... to, to samo co zarabac kawal styropianu, z ktorego wlasnie wstal Pan Tadeusz i dac Lylce, zeby starej balon ogacila ! Jesteś mniej niż prymitywna ! |
# rozsądna 09.12.2005 10:43 |
|
co, nie masz we mnie partnera dla swoich ordynarnych wypowiedzi i cię to wkurzyło????????????? hahahaha. widzisz, jak łatwo cię wyprowadzić z równowagi. już teraz wiem, że na forum się wyżywasz, ale lepiej matko rób to gdzie indziej!!!!!!!!!1
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.