REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# kazeek

28.06.2021 23:10

Bardzo trafna analogia. Każdemu polecam bezpośredni kontakt z wydziałem architektury w UD Białołęka. Niekompetencja to najlżejsze słowo jakiego można użyć.

# eedec

01.07.2021 00:22

Ten urząd to dno. Na dole sprawy z dokumentami jeszcze jakoś idą, ale załatwienie jakiejś inwestycji to są jaja. Kwity giną, na podpisy zawsze czekasz maksymalną ilość dni albo dłużej a deweloperzy robią co chcą. Naprawdę to są wyspy nonsensu. Właśnie dlatego Białołęka wygląda jak wygląda - bo urzędnicy tutaj mają dzielnicę głęboko, bardzo głęboko. A mam porównanie z 2 innych dzielnic....

# Paweł Paaa

03.07.2021 00:28

Sam miałem do czynienia z owym urzędem. Chcąc załatwić sprawę usłyszałem "Nie. Nie! Ale to pański problem nie nasz"

REKLAMA

# Werka29

03.07.2021 07:01

Najlepszą wizytówką tego urzędu i dzielnicy jest śmierdząca rura ze ściekami z całego miasta pod skrzyżowaniem Światowida i Modlińskiej.

# Tymek

03.07.2021 11:02

Zarośnięte zielskiem róże i inne krzewy ozdobne przy rondzie dla autobusów na Aluzyjnej, o które nikt nie dba oraz po raz kolejny postawione kwiaty na blaszanej konstrukcji których nikt nie podlewa to też wizytówka tej dzielnicy.

# Arpa61

28.09.2021 13:51

Oho! Zasyfiony Młynów ma siostrzaną okolicę w dziadostwie! Nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA