Forum › Białołęka
# kazeek 28.06.2021 23:10 |
|
Bardzo trafna analogia. Każdemu polecam bezpośredni kontakt z wydziałem architektury w UD Białołęka. Niekompetencja to najlżejsze słowo jakiego można użyć.
|
# eedec 01.07.2021 00:22 |
|
Ten urząd to dno. Na dole sprawy z dokumentami jeszcze jakoś idą, ale załatwienie jakiejś inwestycji to są jaja. Kwity giną, na podpisy zawsze czekasz maksymalną ilość dni albo dłużej a deweloperzy robią co chcą. Naprawdę to są wyspy nonsensu. Właśnie dlatego Białołęka wygląda jak wygląda - bo urzędnicy tutaj mają dzielnicę głęboko, bardzo głęboko. A mam porównanie z 2 innych dzielnic....
|
# Paweł Paaa 03.07.2021 00:28 |
|
Sam miałem do czynienia z owym urzędem. Chcąc załatwić sprawę usłyszałem "Nie. Nie! Ale to pański problem nie nasz"
|
# Werka29 03.07.2021 07:01 |
|
Najlepszą wizytówką tego urzędu i dzielnicy jest śmierdząca rura ze ściekami z całego miasta pod skrzyżowaniem Światowida i Modlińskiej.
|
# Tymek 03.07.2021 11:02 |
|
Zarośnięte zielskiem róże i inne krzewy ozdobne przy rondzie dla autobusów na Aluzyjnej, o które nikt nie dba oraz po raz kolejny postawione kwiaty na blaszanej konstrukcji których nikt nie podlewa to też wizytówka tej dzielnicy.
|
# Arpa61 28.09.2021 13:51 |
|
Oho! Zasyfiony Młynów ma siostrzaną okolicę w dziadostwie! Nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.