Forum › Wawer
# Ikad 01.10.2020 16:46 |
|
Właśnie widziałem cuda jakieś.
|
# Wal 02.10.2020 13:58 |
|
Nie wydaje mi się aby aby te "dzieła sztuki" miały coś wspólnego z oryginałami. To chyba jakaś kpina. Kto to wymyślił ?
|
# Tomasz_Max 02.10.2020 16:04 |
|
"Nawet nie zostały poświęcone"... I co teraz?!
|
# symforjan 02.10.2020 21:28 |
|
Do Pani Pauliny wymienionej w artykule. Może ktoś powie w jakim celu i na podstawie czyjej decyzji Pani Paulina stąpa po planecie ZIEMIA, co do której uzurpuje sobie prawo decydenta. Tak wygląda WASZA TOLERANCJA i buńczuczne hasła równości? To jest Wasza kultura? Jaki jest Wasz wkład? Co Wy, którzy sądzicie, że mleko "bierze" się z marketu zrobiliście dla tej Ziemi? Po Was zostaną tylko spaliny, brak tlenu i nawet nie będzie tęczy. Wy nawet nie umiecie uprać swoich gaci i skarpetek, macie po trzydzieści lat i robi to za Was szanowna Mamusia. Nie martwcie się, niedługo przyjdzie i po Was " zegarmistrz światła purpurowy" i zabełcze Wam blękit w głowie i pozostaniecie bez niczego, z pustymi rękami, nadzy, wstrętni, przerażeni. Szczęśliwej drogi.
|
# ogórek 04.10.2020 16:50 |
|
Oczywiście, że wszystkie nowe kapliczki zostały poświęcone, zadbali o to księża i wspólnota parafialna z pobliskiej Parafii Nadwiśle. Opinie przytoczone w artykule są z gatunku "nie wiem, ale się wypowiem".
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.