REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# facio aligacio

10.06.2021 20:16

żepliński wie, że został wybrany tylko dlatego, że zaproponowano go w pakiecie z Brzeską. trzeba nie mieć za grosz honoru żeby się pchać podstępem do takich wyróżnień.
jak taki żałosny typ mógł być prezesem trybunału konstytucyjnego?

# czlowiek bez praw

10.06.2021 20:38

@ facio aligacio Trzeba zapytac tego co go tam wsadzil, ale nie... przepraszam. Przeciez wczesniej Trybunal Konstytucyjny nie byl upolityczniony :) Tak tylko przypadkiem trzyma z tamtymi, a nie z tymi.

# Zielony

11.06.2021 23:01

To taki farbowany komuszek. I takie gromadzi się grono wokół niego !

REKLAMA

# mmmieszkaniec

18.06.2021 14:59

...za to teraz mamy "prawdziwy niezależny" trybunał.

# Thomas Weir

19.06.2021 07:13

Witam drodzy,
Nazywam się Thomas Weir. Jestem prywatnym pożyczkodawcą i inwestorem. Rozumiem, że podczas blokady rząd udzielił pomocy członkom społeczeństwa. dokonano tego poprzez wysłanie większej ilości pieniędzy do banków, aby wesprzeć przedsiębiorstwa i złagodzić koszty utrzymania. odpowiednie banki zainwestowały te pieniądze w międzynarodowe firmy i inne firmy, aby zwiększyć zyski. odmawianie ludziom pożyczek. podążając za tym zrozumieniem, postanowiłem zaoferować pożyczkę małym i dużym firmom, pożyczkę osobistą, pożyczkę na rozpoczęcie działalności gospodarczej i pożyczkę studencką. ma to na celu pomóc ludziom wyjść z utraty biznesu i głodu. . o jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się ze mną za pośrednictwem mojego adresu e-mail:thomasweirven@hotmail.com lub przez numer Whatsapp +1(475)2789 324 osobiście i wskaż, ile możesz pożyczyć. Omówię z Tobą ten proces i skieruję Cię na moją platformę internetową, aby zakończyć proces pożyczkowy i otrzymać pożyczkę w ciągu trzech dni roboczych.
z poważaniem,
Tomasz Weir.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025