Forum › Warszawa
# facio aligacio 10.06.2021 20:16 |
|
żepliński wie, że został wybrany tylko dlatego, że zaproponowano go w pakiecie z Brzeską. trzeba nie mieć za grosz honoru żeby się pchać podstępem do takich wyróżnień.
jak taki żałosny typ mógł być prezesem trybunału konstytucyjnego? |
# czlowiek bez praw 10.06.2021 20:38 |
|
@ facio aligacio Trzeba zapytac tego co go tam wsadzil, ale nie... przepraszam. Przeciez wczesniej Trybunal Konstytucyjny nie byl upolityczniony :) Tak tylko przypadkiem trzyma z tamtymi, a nie z tymi.
|
# Zielony 11.06.2021 23:01 |
|
To taki farbowany komuszek. I takie gromadzi się grono wokół niego !
|
# mmmieszkaniec 18.06.2021 14:59 |
|
...za to teraz mamy "prawdziwy niezależny" trybunał.
|
# Thomas Weir 19.06.2021 07:13 |
|
Witam drodzy,
Nazywam się Thomas Weir. Jestem prywatnym pożyczkodawcą i inwestorem. Rozumiem, że podczas blokady rząd udzielił pomocy członkom społeczeństwa. dokonano tego poprzez wysłanie większej ilości pieniędzy do banków, aby wesprzeć przedsiębiorstwa i złagodzić koszty utrzymania. odpowiednie banki zainwestowały te pieniądze w międzynarodowe firmy i inne firmy, aby zwiększyć zyski. odmawianie ludziom pożyczek. podążając za tym zrozumieniem, postanowiłem zaoferować pożyczkę małym i dużym firmom, pożyczkę osobistą, pożyczkę na rozpoczęcie działalności gospodarczej i pożyczkę studencką. ma to na celu pomóc ludziom wyjść z utraty biznesu i głodu. . o jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się ze mną za pośrednictwem mojego adresu e-mail:thomasweirven@hotmail.com lub przez numer Whatsapp +1(475)2789 324 osobiście i wskaż, ile możesz pożyczyć. Omówię z Tobą ten proces i skieruję Cię na moją platformę internetową, aby zakończyć proces pożyczkowy i otrzymać pożyczkę w ciągu trzech dni roboczych. z poważaniem, Tomasz Weir. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.