REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Jaworski zdziera plakaty konkurencji?

# z zielonej

11.11.2010 22:11

Dzisiaj to jest 11 listopada w południe zostały w pobliżu placu zabaw na Ruskowym Brodzie powieszone 2 plakaty kandydata Gospodarności, który z tym placem miał też coś do czynienia. Nie zostały powieszona na latarni czy słupie ani innym miejscu, które jest zakazane przez ZDM. O godz. 19 wieczorem jeszcze oba plakaty wisiały, a o godz. 21 już ich nie było, zwisały resztki tektury. Natomiast pojawiło się w tym czasie (między 19 a 21) kilka, co najmniej 6-7 plakatów Piotra Jaworskiego, kandydata PO, powieszonych na latarniach (zabronione przez ZMD) i na drzewie tuż obok zerwanego plakatu Gospodarności.
Czy plac zabaw na Ruskowym Brodzie nazywać się ma Bociani Zakątek, czy może Plac imienia PO. Plac zabaw jest sukcesem Stowarzyszenia Moja Białołęka i okolicznych mieszkańców. W niedzielę będzie uroczyste otwarcie, z udziałem władz dzielnicy i radnych kandydatów PO. To na pewno świetna okazja do promocji ugrupowania. Czy wobec tego na placu zabaw i obok mogą wisieć tylko plakaty kandydatów PO? Może umówić się wobec tego raczej inaczej - zostawmy plac zabaw z dala od lokalnej polityki i podjazdowych wojenek, zabierając wszystkie plakaty stamtąd?

# info

11.11.2010 22:23

To ciekawe bo w ciągu 2 dni z terenu ZB zniknęły prawie wszystkie plakaty PO a pojawiły się Gospodarności. Ot kultura polityczna ...

# z zielonej

11.11.2010 22:28

ZNikneły PO, bo ZDM zdjął ze strażą miejską. Ot, dyrektywa partyjnej prezydent. Nie wprowadzaj zamieszania info. Jaworski gra poniżej pasa, zero honoru. Tutaj mamy konkret: dziś, miejsce, ślady zbrodni...

REKLAMA

Piotr Jaworski

11.11.2010 22:52

Drogi/droga z"z zielonej" miej odrobinę cywilnej odwagi, zarejestruj się na tym forum i podpisz.
Dlaczego tego nie zrobisz - to chyba jasne.
Na tym forum jest mnóstw anonimowych oszczerstw. Zaczynam się przyzwyczajać do tego poziomu kultury.
4 lata temu zrywano plakaty Darka Dolczewskiego teraz moje.
ZDM nie ściągał na ZB żadnych plakatów. KW PO ma zgodę zarządcy drogi na wykorzystanie pasa drogowego. Z tego co wiem, a wiem dobrze, nie jesteśmy jedynym KW z taką zgodą na drogach dzielnicowych.
To co się dzieje na ZB to skandal. W ciągu dwóch dni zerwano większość plakatów moich, Agnieszki Borowskiej i Moniki Drojewskiej zostawiając obok połamane dykty. Dziwny ten ZDM.

# Poznaj sztukę parzenia kawy

11.11.2010 23:30

Ojej naszych biją, jak my bijemy to dobrze. Tak ZDM robi dobrze swoją robotę. Albo wszyscy albo nikt.

# ciekawa

11.11.2010 23:38

Info - piszą że Gospodarności też nima już. A z tym ZDM to dobre, są gorsi i lepsi. PO ma tak dobre plakaty że nie zagrażają w ruchu. A ktoś widział plakaty Pis, czy też nima?

REKLAMA

# bwradny

12.11.2010 00:00

w zeszłej kampanii również moje plakaty były zdzierane systematycznie, a w ich miejsce pojawiała się uśmiechnięta twarz obecnego... zresztą nie warto wracać! Bo znowu się na mnie obrazi! Może sobie wieszał je nad łóżkiem i kontemplował, co Mateczko? Jak myślisz, kontemplował?

# ciekawa

12.11.2010 00:32

ktoś na forum Białołęki gazety wyboczej napisał że może to Gamonie i Krasnoludki chcą opanować całą Warszawę.

Piotr Jaworski

12.11.2010 00:36

Ciekawe - przejechałem się właśnie przez ZB i spotkałem na Berensona kolegów wieszających plakaty Gospodarności. Zniknęło mnóstwo moich na ul Ostródzkiej oraz na Skarbka z Gór.
Bardzo ciekawe na przyszłość .... oby tak dalej.

REKLAMA

# ciekawa

12.11.2010 00:47

Ciekawy to Pan jest. Siedzi na forach i jednocześnie jeździ na zwiady. Coś tu śmiedzi

# szklarnia

12.11.2010 08:53

Śmierdzi to gospodarność. zawsze tym samym...

# merx

12.11.2010 09:32

Ciekawe jest ogromne przywiazanie do tych plakatow i do wielkich numerow na nich np. LISTA 4 NUMER NA LISCIE 5 i GEBA jaka u Gombrowicza.
Ludzie maja upasc przed tym numerem na kolana, pomodlic sie i za tydzien pobiec do glosowania. Przeciez na plakatach nie ma zadnego programu, zadnych konkretow. Wiekszy sens maja ulotki kandydatow, gdzie sa programy kandydatow i co najwazniejsze pokazany jest terytorialny zasieg dzialania kandydata. Nie na wszyskich ulotkach, ale to juz zmartwienie kandydata.

REKLAMA

# drojewska

12.11.2010 16:13

Piotrek nie zdziera plakatów. Czy wyście ogłupieli? Piotrek to dobry radny tak jak i ja! Jesteśmy najlepsi. A jeśli ktokolwiek zdziera to dobrze robi. Na Białołęce powinna kandydować tylko PO! Po co nam inni?

# mieszkanka

12.11.2010 18:13

drojewska masz świętą rację - tylko buraki zrywają plakaty i zastępują je swoimi. Jaworski ma za dużo klasy na takie zachowanie!

# drojewska

12.11.2010 19:07

Cieszę się mieszkanko, że mnie rozumiesz. Ty wiesz, ile to trzeba się narobić jako radny? 3 komisje w miesiącu, sesja i jeszcze mieszkańcy d..pe zawracają. I za to wszystko głupie 2000 zł. I do tego jeszcze jakieś PiSy, Gospodarności i inni tylko kłody pod nogi. Jestem zmęczona, ale czuję misję i muszę kandydować.

REKLAMA

# podroznik

12.11.2010 19:52

A ha ha ha!

# także mama

12.11.2010 21:05

Nie czuj misji dzielna kobieto .Dla Ciebie to może głupie 2000zł. Zrezygnuj.Przeciez i tak nic nie powiedzialaś w tej kadencji .Sprawdzam protokoly z sesji. Nic.Nic .Nic. W imieniu wyborców proszę Cię ODPOCZNIJ. Nikt nie zauważy Twojej nieobecności.Zajmij się dzieckiem pracując w przedszkolu widzisz jakie to wazne.

# cobra22

13.11.2010 15:32

do z zielonej:
czyja twarz z z tej wsg widniała na plakatach, które zostały zerwane?

REKLAMA

# mieszkaniec nowodworów

13.11.2010 22:13

Pan Piotr wszystkich oskarża o zrywanie plakatów, gdy tymczasem PO sama w tym przewodzi. Dlaczego nie może byc tak, że wiszą sobie plakaty PO, PiS, SLD, Gospodarność, IMB, a to wyborca sam sobie zadecyduje na kogo zagłosuje ...?
ale czego ja wymagam...

# mieszkanka

14.11.2010 08:42

drojewska to ja bym chciała mieć te głupie 2tys dodatkowo do pensji i do tego obowiązki radnego - jezeli faktycznie jesteś radną to jakaś żenada i pomyłka! A jezeli taki masz styl istnienia na forum to już po prostu w ogóle brak słów!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy