REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Janek Wiśniewski padł !!!

# Ziuta.

15.02.2005 08:35

Drugi raz.Autor melodii do ballady o Janku Wiśniewskim Mieczysław Cholewa Kapuś na Bogdana Borusewicza. Za zasługi dla Solidarności ojcem chrzestnym jego syna został Lech Wałęsa (też kapuś -kwitował pieniądze tylko jak mówił nie czytał za co )Dzis wszyscy i z IPN (zbiory ) i z życia (złamali mnie,poszedłem z głupoty,wykorzystali mnie itp..)mają usprawiedliwienie.Nikt nie wierzył że przez przypadek sie wyda.I to jest zasadnicza tragedia -tragedia !!! Wszyscy niewinni,usprawiedliwieni ,tylko tamci ich zmuszali a bylo ich tak mało.Niezabitowska chodzila ale kombinowała jak ich wywież w pole...i podobni to samo.Przeliczyli się ???
Niewinni to tylko mlodzi- bo wtedy nie żyli .Nie mieli kartotek.Czy nie mieli? Przecież wszyscy mają .Rodzisz sie bracie czy siostro i już masz zdjęcie w Wyborczej z nowo narodzoną gębą.Nie jestes nijaki !Potem się dopisze -już w chwili poczęcia nie musial być zadowolony co okazał na zdjęciu urodzinowym jedno oko kaprawe,drugie przymkniete (nie godził się albo nie chciał mieć nic wspólnego z Rokitą i jego IV Polską ).
Czego mi żal?????
Zal mi że na liście tych serdeczności nie ma mojego księdza dobrodzieja którego dokumenty śą w kurii.Jeszcze raz wydmuchali wszystkich.Ujawnić ich !!!!
I jeśli z taką radością sie biczujemy to dlaczego nie ma listy wszystkich skazanych od końca wojny.Może niech się także sami ogłoszą ci którzy kradli z zakładów pracy a nie zostali przylapani .Ci ktorzy w sklepie zamiast kilograma dali mniej byś się nie przejadl ?I podobni....
Jeden chocholi taniec .
Moze teraz gruba kreska?????

# korab.

17.02.2005 12:17

Ziuta ! masz racje ale powiedz cóż można rzec oprócz krzyku??

# rogot.

22.02.2005 10:22

Wszystkie etosy są dobre jak o sobie mówią.Taki cwaniak z PiSu niejaki WALENDZIAK -ojciec Rudzyk chciałoby się powiedzieć Familijnej.Wykolował wszystkich i jak powiedział odszedł od polityki.Dobre to ?

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl