Forum › Warszawa
Jakie ogrodzenie wybrać?
joseph.b 11.09.2020 10:27 |
|
Cześć, szukam dobrego, solidnego ogrodzenia do mojej posiadłości. Myślałem o ogrodzeniu panelowym POLBRAM, bo sąsiad ma i wygląda ładnie. Ma ktoś ogrodzenie tej firmy? Prosze szczególnie o opinie po latach.
|
# yanush 22.09.2020 18:09 |
|
Ja raczej bym Ci polecał ogrodzenie betonowe. Masz lepszą jakość i trwałość. Jak już wydać kasę na ogrodzenie to kup coś porządnego. Ja zamawiałem w KOST-BET ogrodzenie LONG, szukałem nowoczesnego designu zeby pasował do domu. Jestem zadowolony z realizacji.
|
# karol1988 15.11.2020 17:40 |
|
Sąsiad co mieszka 2 domy ode mnie ma ogrodzenie tej firmy i nie jest do końca zadowolony. Mówił, że niewymiarowe bloczki i po wykonaniu widać to bardzo. U nas wszystko ładne, równe. Tylko, że my zamawialiśmy w innej firmie - w Kost-Bet. Sąsiadowi nasze ogrodzenie się bardziej podoba. Może jedź sobie do nich do siedziby pooglądaj wystawkę jaką mają i dopiero zdecyduj. Ja ogrodzenie z Kost-Bet polecam z czystym sumieniem ;)
|
# qermia 10.12.2020 11:46 |
|
Znam firmę i polecam! ;)
|
# ewelina90 18.02.2021 18:14 |
|
#karol1988 napisał(a) 15.11.2020 17:40 Sąsiad co mieszka 2 domy ode mnie ma ogrodzenie tej firmy i nie jest do końca zadowolony. Mówił, że niewymiarowe bloczki i po wykonaniu widać to bardzo. U nas wszystko ładne, równe. Tylko, że my zamawialiśmy w innej firmie - w Kost-Bet. Sąsiadowi nasze ogrodzenie się bardziej podoba. Może jedź sobie do nich do siedziby pooglądaj wystawkę jaką mają i dopiero zdecyduj. Ja ogrodzenie z Kost-Bet polecam z czystym sumieniem ;) Mój też ma od nich kostkę :D |
# magi67ww 22.02.2021 12:58 |
|
może ogrodzenie z www.siatmar.pl?
|
# Kamil Mazur 12.04.2021 09:42 |
|
Też mam z Kost-betu i sobie chwalę. Polecił mi sąsiad upatrzyłem sobie u niego i później podpytałem gdzie zamawiał, wykonawcę też mi polecił więc super bo nie traciłem czasu na szukanie, wyceny itd. Jak ktoś prowadzi swój biznes to nie zawsze ma na to czas umówmy się ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.