REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# pasazer

08.04.2021 09:20

ZTM to stan umysłu...

# PB99

08.04.2021 10:56

Pasażerowie ? Widziałem kilka razy "cwaniaka" wsiadał do 504 na placu Zawiszy - odpalał komórkę i spokojnie czekał - zazwyczaj do Uniwersytetu medycznego nie musiał "kupować" biletu ... jechał na koszt innych ... "głupio uczciwych" kupujących bilety okresowe. obowiązek kasowania jest bardzo dobrym pomysłem

# jelonki81

09.04.2021 10:17

Dla mnie to zły sposób z kodem QR gdzie mam 10 sekund aby zeskanowac, jak się nie uda to blokada na 5 minut.

REKLAMA

# pasażer klikający

09.04.2021 15:49

Dlaczego nie można aktywować biletu samodzielnie przed wejściem do pojazdu tak jak np. w Kolejach Mazowieckich ?

# Gsudu

12.04.2021 11:47

#pasazer klikający - żeby mieli 5 minut kiedy moga wlepiać ludziom kary. To tak trochę jak i koleje mazowieckie gdzie za kupienie biletu u kierownika dopłacasz drugie tyle "bo mogłeś kupić w kasie". Ale nie kupisz w kasie gdy pociąg już stoi na peronie i chcesz zdążyć. To nieuczciwe praktyki są.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni