REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

Jaka taksówka?

# mikko_l

07.02.2020 15:19

Tak z ciekawości, jakimi taksówkami lub innymi sposobami poruszacie się w ramach przejazdów służbowych, np., żeby dojechać na spotkanie z klientem lub coś w tym stylu?

# kamina8

12.02.2020 09:42

Ja w firmie jeżdżę tylko z free now. Szef zainstalował nam w służbowych telefonach aplikację i każdy, kto jedzie na spotkanie z klientem, zamawia taksę przez aplikację. mi to się podoba, bo mają nowe auta, są punktualni i procedura zamawiania taksówki jest prosta.

# haliskowa

12.02.2020 11:30

W mniejszej firmie free now też sprawuje się bardzo dobrze, bo ja mam swoja firmę i dwoje pracowników i też korzystamy z ich usług. aplikacja jest wygodna i każdy ma swoje subkonto, choć to jednak ja najwięcej poruszam się po mieście ;)

REKLAMA

# Nataliami

25.10.2022 13:51

Miał ktoś okazje korzystać z taksowki powietrznej?? Potrzebuje w szybki sposób pokonać daleką drogę i słayszałam że istnieje takie coś jak https://helinat.pl/taksowka-powietrzna i jestem ciekawa czy taka forma podrózy jest na prawdę szybka?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl