Forum › Warszawa
Jak sobie radzić z suchą cerą?
OnaOna 08.08.2016 16:07 |
|
Cera sucha- niby nic takiego a jednak potrafi być bardzo uciążliwa :(Jakie kosmetyki do cery suchej są najlepsze?Tak żeby fajnie nawilżały i przywracały jej blask.
|
# daria37 08.08.2016 17:31 |
|
Spróbuj skorzystać z zabiegu mezoterapii, mnie bardzo nawilżył i zregenerował skórę :) Tutaj możesz więcej o nim poczytać http://klinikasfera.pl -> medycyna estetyczna -> mezoterapia. U mnie efekty były super, na pewno sobie jeszcze powtórzę :)
|
# Wiktoria90 05.02.2017 18:18 |
|
Mysle, ze powinnas sie zainteresowac kosmetykami naturalnymi. Dzialaja cuda! Wiem po sobie! Mi pomogly w walce z uciazliwym tradzikiem, moja mama chwali sobie serum przeciwzmarszczkowe ;) Zajrzyj do sklepu online Sekret Piekna - ja tam kupuje wszystkie kosmetyki do pielegnacji i je szczerze uwielbiam :)
|
# emilia1 06.02.2017 10:22 |
|
ja przestałam stosować "na własną rękę" te wszystkie ulepszacze po tym, jak wyleczyłam trądzik przestająć używać tych wszystkich specyfików specjalnie na skórę trądzikową.. teraz mi wystarczy raz w tygodniu masaż twarzy w Paradizzo + zwykły krem nivea i kosmetyki kolorowe do suchej skóry i tyle.. serio działa!
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.