REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Nasza komunikacja!!

Mala

17.09.2005 12:23

Jak zawsze oszaleć można z komuniakcją, jak nie przyjeżdzają na czas, to wcale!! Przez 186 jeżdzące z Metra Wilanowska w strone Tarchomina spózniłam sie do pracy pare razy, bo łaskie nie przyjechał, dość że człowiek stara się jak może to i tak utrudniają życie. w ciagu tygodnia 2 razy nie przyjechał to chyba lekka przesada!! Już nie wspomnę o spóżnianiu się autobusu. A na stronie ztm.waw.pl nawet nie można napisać skargi, bo oczywiście nie ma czegoś takiego jak "Skargi i zażalenia"!! A jak chciałam wejść na konto "email" to było niedostępne!! Pozdrawiam

# gość_x

31.10.2005 22:57

proponuję zainteresować się kursami autobusów "709" w stronę Piaseczna między godz. 07.30 a 08.00 - no i po co zmieniono trasę "E-4" w kierunku Tarchomina ???

karambee

08.02.2017 11:41

Remontując dom warto rozejrzeć się za firmą zajmującą się cięciem betonu i wierceniem w betonie. U mnie na przykład robiliśmy aneks kuchenny i firma http://wierceniebetonu.com/ wycięła nam idealnie równy prostokąt w ścianie tak że nie trzeba było kłaść gipsu i robić żadnych poprawek.

REKLAMA

karambee

08.02.2017 11:41

Remontując dom warto rozejrzeć się za firmą zajmującą się cięciem betonu i wierceniem w betonie. U mnie na przykład robiliśmy aneks kuchenny i firma wycięła nam idealnie równy prostokąt w ścianie tak że nie trzeba było kłaść gipsu i robić żadnych poprawek.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni