Forum › Białołęka
Gonzo wita wszystkich ;)
Gonzo-reaktywacja 18.04.2004 21:12 |
|
Witam wszystkich ponownie i serdecznie pozdrawiam. Krucho u mnie z czasem i dlatego ostatnio rzadko tu bywam, ale mam nadzieję, że mnie pamiętacie ... ;)
Mam pytanie ..., znajomy chce kupić dom z działką do 1000 m w naszej okolicy, no i ma to być już wykończone. Gdybyście mieli jakieś namiary to poproszę ... Wasz ulubiony Gonzo ;) |
# Gonzo_reaktywacja 19.04.2004 20:08 |
|
A jakby mnie ktos nie pamietal to ja proponowalem takie fajne pomysly jak rzuty kurzą łapką i puszczanie baków na czas.
Wasz kochany Gonzo! |
# Gonzo tu był 19.04.2004 20:14 |
|
widać, słychać i czuć (bo puścił bąka)
|
dar200 25.04.2004 19:16 |
|
Witam gonzo tu dar200 odbiór.
|
Olena 29.04.2004 20:24 |
|
Jak nie znajdzie nic wykonczonego - na Zywicznej (Wiśniewo) ktoś chce sprzedać poł bliźniaka w stanie surowym.
|
Gonzo-reaktywacja 02.05.2004 23:27 |
|
Dzięki Olena, ale tego pół bliźniaka na Żywicznej mu nie polecę. Pomijając fakt, że znajomy szuka wolnostojącego, to ten o którym wspominasz jest marnie zrobiony ..., już go oglądałem. Żeby w tym zamieszkać, trzeba byłoby to rozebrać i jeszcze raz postawić. Niestety tak juz jest, jak robi ktoś tylko po to, żeby część sprzedać, najniższym kosztem i najtańszymi materiałami. Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie, a na głupka często starającego się za mnie podpisać, proszę, nie zwracajcie uwagi, on myśli chyba, że jest zabawny ...
Witam dar200 i pozdrawiam, szkoda, że ostatnio jestem bardzo zajęty, ale liczę na to, że jak uporam się z tym wszystkim, z czym muszę, znów będę miał trochę więcej czasu na siedzenie wieczorkiem w sieci. ;) |
Olena 04.05.2004 10:12 |
|
Gonzo gdybyś znalazł dla swojego znajomego coś czym nie byłby on zainteresowany - daj znać. Rodzina też szuka :)
Pozdrawiam |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.