Forum › Białołęka
GIS
# piotrek 06.11.2006 22:47 |
|
Główny Inspektor Sanitarny to bandyta, nazywa sie tak na nazwisko jak nasz papież śp.
Dzie dostałem od niego kolejny list, w któe=rym kłamie i zachowuje sie jak bandyta liżąc dupę operatorom , czyli bandytom z telefonii komórkowej, za łapówy, które sa wręczane od pozycji prezydenta Polski, do pozycji Urzędnika Dzielnicy. Odpowiecie bandyci przed milionami Polaków za swoje judaszowskie srebrniki w zamian za pozytywne decyzje niezgodne z prawem, jeteście gorsi od pedofili, i dwłcicieli niewinnych niemoląt. Brzydzę sie karą śmierci, ale was uśmiercałbym przez miesiące. Nie mogę skopiować tego pisma, musiałbym przepisać całe to bandyckie pismo, a skaner ok przyjął , tylko nie można tego wkleić. Zaskarżcie mnie bandyci, chcę sie dalej z wami procesować, na razie w sądzie wygrałem, czyzby zemsta urzędoli-bandytów, ni=gdy nie przestane z wami bandyci walczyć, musicie mnie zabić, ale ja mogę być pierwszy, pedofilskie nasienia. Nienawidzę was razem z tymi pedofilskimi urzednikami-Smoczyński, semetkowskim, ostrowskim i resztą - bandy pomocników bandytów. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.