Gdzie studiować w Warszawie?
# Lewitka 16.04.2014 21:27 |
|
Hej, w tym roku wybieram się na studia, chcę wybrać raczej uczelnię prywatną bo wiem że takie bardziej idą studentom na rękę, a dodatkowo chciałabym też pracować. Myślałam o kierunku takim jak praca socjalna, znalazłam ją na WSP Korczaka ale niestety nie znam nikogo kto tam studiuje. Za niedługo się tam przejdę, ale chciałabym też poznać opinie osób które tam studiują. Jakieś opinie?
|
# Pakpa 10.09.2014 00:04 |
|
Z tego co wypytywałem znajomych to całkiem dobra szkoła, sam chciałem zapisać się na pedagogikę resocjalizacyjną, ale kilku absolwentów tego kierunku uświadomiło mnie, że w Polsce ta dyscyplina praktycznie nie istnieje i znalezienie zawodu po takich studiach graniczy z cudem. Teraz kształcę się na tłumacza z języka rosyjskiego we Wszechnicy Polskiej, i choć początkowo nie byłem pewien, czy coś z tego będzie, obecnie jestem bardzo zadowolony ze swojego wyboru i na pewno będę tutaj robił magistra.
|
# Małgorzata 16.09.2014 08:20 |
|
Szczerze mówiąc nie bardzo orientuje się w takich kierunkach jak praca socjalna czy resocjalizacja, ponieważ studiuje logistykę na UTH, czyli Uczelni Techniczno Handlowej im. H. Chodkowskiej, ale mogę Ci powiedzieć, że faktycznie studia na uczelni prywatnej popłacają, nie tylko dlatego, że można pracować, ale również dlatego, że po prostu zdobywasz naprawdę wiele wiedzy i umiejętności - sale są lepiej przystosowane to pracy, jest więcej pomocy naukowych i możliwości rozwoju. Wiadomo, uczelnie prywatne inwestują w swój rozwój, ale również i w studentów. Ja cenie sobie moje studia i nie zmieniłabym jej - to na pewno :)
|
# Jarek 26.11.2014 22:26 |
|
Ja również studiuję na Wszechnicy Polskiej i polecam tę uczelnię. Fajna kadra, program i atmosfera:)
|
# Jacek 26.11.2014 22:38 |
|
Studiuj gdzie chcesz i co chcesz.
W XXI wieku tzw. uczelni wyższych jest nadto czyli studiowanie stanowi raczej hobby niż ma na celu nobilitację człowieka studiującego. Studia osiągnęły pozion dawnego wykształcenia podstawowego w wyniku którego można ulice sprzątać. |
Warszawianka 27.11.2014 21:05 |
|
ja bym nie poszła na prywatną, państwowe mają o wiele lepszy poziom.
|
# były student 27.11.2014 22:06 |
|
Prywatne uczelnie są na zdecydowanie niższym poziomie. Niewiele z nich trzyma odpowiedni poziom- patrz wymaga od studentów. Na uczelniach państwowych ( np. Politechnika warszawska, SGH) jest rywalizacja. Startuje po kilka osób na miejsce na wielu kierunkach i dlatgego poziom jest wyższy, a tym samym wymagania rosną. Prywatna uczelnia ma na celu utrzymać się z czesnego. Sztucznie utrzymuje wieć dużą ilość studentów, co zaniża poziom.
|
# adaaa111 11.12.2014 10:21 |
|
cieszę się, że wybieracie uczelnie w Warszawie, a jeśli będziecie drukowali swoją pracę naukową to tylko w copyrak.pl!
drukowałam swoją pracę magisterską w tym punkcie . bardzo mi się spieszyło więc zrobiono mi wszystko na miejscu bez problemu. Super firma, solidne wydruki, bardzo dbają o klienta :) korzystają z programu autocad więc wszystkie rysunki i wydruki są przejrzyste :) http://www.copyrak.pl/ |
# pitupitu 11.12.2014 18:35 |
|
#adaaa111 napisał(a) 11.12.2014 10:21 Pitolenie o Szopeniecieszę się, że wybieracie uczelnie w Warszawie, a jeśli będziecie drukowali swoją pracę naukową to tylko w copyrak.pl! drukowałam swoją pracę magisterską w tym punkcie . bardzo mi się spieszyło więc zrobiono mi wszystko na miejscu bez problemu. Super firma, solidne wydruki, bardzo dbają o klienta :) korzystają z programu autocad więc wszystkie rysunki i wydruki są przejrzyste :) http://www.copyrak.pl/ |
# babcia 12.12.2014 13:06 |
|
Właśnie tacy są dzisiejsi studenci - łatwo, szybko i przyjemnie oraz po pracy. 90% ludzi z wyższym wykształceniem, a wiedza i umiejętności niestety żadne. Mam porównanie bo mając lat 40plus studiuję podyplomowo na renomowanej warszawskiej uczelni. Nauka ma się nijak do tego, co musiałam robić na UW podczas dziennych studiów. W grupie jest 30 studentów (nikt poza mną nie wiedział np gdzie są góry wododziałowe, gdzie jest noc kiedy w Polsce jest dzień,kto był ostatnim królem Polski itd - podstawowa wiedza, bez której nie powinno się mieć matury!). Ludzie są młodzi, bez obciążeń a nie zdają egzaminów lub dostają jakieś trójczyny. Ja pracując i zajmując się swoimi dziećmi 5 i 11 lat mam średnią 5,0 jako jedyna na roku (dodam, że tylko czytam notatki -nie ślęczę nad książkami), a przecież ci ludzie niedawno zrobili magistra... poziom dzisiejszego wykształcenia jest żenujący. Szkoda, bo myślę, że część z tych osób ma duży potencjał i jest inteligentna, ale system kształcenia zrobił swoje...
|
# Jacek 12.12.2014 20:51 |
|
W XXI wieku studiowanie stanowi raczej hobby niż ma na celu nobilitację człowieka studiującego.
Studia, szczególnie płatne prywatne są na poziomie dennym rzędu dawnego wykształcenia podstawowego w wyniku czego z "papierami" ukończenia tego rodzaju wyższych uczelni można ulice sprzątać. |
# Sabi 30.12.2014 15:43 |
|
A chodzi ktoś z was do szkoły Pedagogium? Konkretnie chodzi mi o tą uczelnię http://pedagogium.pl/. Zdaję maturę w 2015 roku i już szukam humanistycznej uczelni. Będę wdzięczna za opinie.
|
# Jacek 06.01.2015 18:10 |
|
A idź sobie studiować gdzie chcesz. W dzisiejszych czasach studiowanie na prywatnych uczelniach to nie jest rarytas jak kiedyś studia w państwowych (polibudy, uniwerki) tylko rozrywka czasowo chroniąca przed bezrobociem.
A po takich studiach... na zmywak albo jako kasjer w markecie. |
# studentka 12.02.2015 14:36 |
|
Hej :) Warszawa daje bardzo dużo możliwości, jeśli chodzi o wybór uczelni wyższej. Może zatem warto pomyśleć jednak o uczelni publicznej i studiach dziennych, za które nie trzeba płacić? Wybór jest tak duży, że naprawdę można znaleźć kierunek w kręgu swoich zainteresowań. Polecam odwiedzić tę stronę -> http://www.otouczelnie.pl/, na której znajdziecie wszystkie uczelnie publiczne w Warszawie, kierunki studiów, informacje praktyczne takie jak ceny pokoi w akademikach, czy mieszkaniach. A dodatkowo oferty staży i praktyk :)
|
# studentka 12.02.2015 14:37 |
|
tutaj -> http://www.otouczelnie.pl/ :)
|
# studentka 12.02.2015 14:42 |
|
tutaj -> http://http://www.otouczelnie.pl/ :)
|
kimsza 13.02.2015 12:20 |
|
A musisz się ograniczać właśnie do Warszawy?
|
# ninaz 10.04.2016 15:07 |
|
Warto studiować w WSP im. Korczaka. Sama tam studiuję, bo zależy mi na wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej, a ta uczelnia rzeczywiście kształci w praktyce - inne często niestety składają obietnice bez pokrycia (studiowałam wcześniej na innej uczelni i zrezygnowałam). Wiem to nie tylko z własnego doświadczenia, ale też od znajomych, którzy bardzo rozczarowali się jakością studiów na innych uczelniach, także państwowych. WSP oferuje nowoczesny program studiów w porównaniu z moją poprzednią uczelnią - bez żadnych niepotrzebnych przedmiotów. Kadra dydaktyczna jest bardzo kompetentna, każdy z nas traktowany jest indywidualnie. Za rok będę bronić tytułu magistra i będę polecać WSP im. Korczaka każdemu niezdecydowanemu.
|
# aldonaz 10.04.2016 15:08 |
|
Warto studiować w WSP im. Korczaka. Sama tam studiuję, bo zależy mi na wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej, a ta uczelnia rzeczywiście kształci w praktyce - inne często niestety składają obietnice bez pokrycia (studiowałam wcześniej na innej uczelni i zrezygnowałam). Wiem to nie tylko z własnego doświadczenia, ale też od znajomych, którzy bardzo rozczarowali się jakością studiów na innych uczelniach, także państwowych. WSP oferuje nowoczesny program studiów w porównaniu z moją poprzednią uczelnią - bez żadnych niepotrzebnych przedmiotów. Kadra dydaktyczna jest bardzo kompetentna, każdy z nas traktowany jest indywidualnie. Za rok będę bronić tytułu magistra i będę polecać WSP im. Korczaka każdemu niezdecydowanemu.
|
# hortes 08.06.2016 12:48 |
|
Trzymajcie namiary na sprawdzoną uczelnię - http://www.wsp.szkolymydlowskiej.pl/ Tam nie macie miliona kierunków, tylko kilka, w których się specjalizują. Ja idę od października na administrację. Też nie miałam przekonania odnośnie od kierunku, ale po prostu wiem, że akurat u nich to jest prowadzone na poziomie i nie widzę powodów do tego, żeby jeszcze kombinować. Znani prowadzący, porządny program. Ogólnie wydaje się być ok.
|
# marika 24.06.2016 05:44 |
|
Ja tak sobie myślę, że jednak dużo ważniejsze jest to, co będziemy studiować. Sama bardzo żałuję, że nie skończyłam psychologii, bo jednak po pierwsze kierunek jest bardzo ciekawy, a po drugie istniej możliwość nabycia doświadczenia w czasie praktyk w PsychoMedic- klinice cieszącej się nie tylko wielka popularnością, ale także pozytywnymi opiniami wśród pacjentów . Informacje na temat stażu można znaleźć na stronie http://psychomedic.pl/ w zakładce Aktualności.
|
# Emilii23232 26.07.2016 13:08 |
|
Jeżeli chodzi o pracę socjalną to wiem,ze na pewno jest na Społecznej Akademii Nauk ,bo moja siostra własnie tam studiowała ten kierunek. Z jej opowieści wynika,że Uczelnia jest bardzo przyjazna ludziom , mnie osobiście tez ją polecała ;). Poziom podobno dobry, więc czegoś na pewno sie nauczysz;)
|
# Szybki koment 18.08.2016 14:26 |
|
Najlepiej studiować na Politechnice Warszawskiej, Uniwersytecie Medycznym lub Uniwerystecie Warszawskim. Dostaje się jednak mało osób (i mało osób sie utrzymuje) a jest jeszcze cała masa ludzi, którzy choć są zdolni ze względów materialnych muszą godzic studia i naukę. Z uczelni niepublicznych warto pomyśleć nad społeczną Akademią Nauk.
|
# Słomka115 25.08.2016 14:49 |
|
Opinie o Społecznej też mogę potwierdzić, skończyłam studia właśnie tutaj. Tak jak pisała Emilii23232 osoby pracujące tam maja świetne podejście do ludzi. Poziom nauczania jak dla mnie dobry.
Kończyłam finanse i rachunkowość. |
# Tomasz1 25.08.2016 15:09 |
|
a ja myśle ,ze nie dzisiaj róznicy , jaka to uczlenia czy państwowa , czy prywatna . Dzisiaj na prywatnych uczelniach wygląda bardzo podobnie jak na pastwowych ,z tm wyjątkiem ,ze na prywatnej traktują nas jak klientów ,a na państwowych no cóż , jak bydło . Taka prawda .warto studiować , ale dizsiaj same studia nie wystarczą , np trzeba tez jeszcze się doszkalac , dokształcać , zdobywać kolejne certyfikaty . Ja np jestem fizjoterapetą i wybieram się na kurs 3 wrzesnia Wielowymiarowa Terapia Manualna Stóp Dziecka organizowana przez firmę soyer w warszawie . Już raz byłem na integracji sensorycznej . Kurs jest prowadzony w sposób rzetelny i profesjonalny . dlatego zdecydowałem sie znów wybrac na kolejny kurs
|
# Trisha 31.08.2016 22:32 |
|
Studiowałam na państwowej i na prywatnej i szczerze wspominam i jedną uczelnie i druga miło ;) wszystko zalezy co się studiowało ;) Co do kursów takich dodatkowych , to takze byłam na kursie organizowana przez firmę soyer ,z tym ze ja byłam na Kinezjologia edukacyjna - Metoda Dennisona stopnia I i II . A w grudniu wybieram się na kurs integracji sensorycznej . fajnie bo będa wykładowcy zza granicy ;)
|
# Trisha 31.08.2016 22:32 |
|
aaa studiować to gdzie warto ? no oczywiście ,ze na UW :D
|
# Madzialena 04.09.2016 15:20 |
|
Jeśli pedagogika, zdecydowanie WSP im. J. Korczaka na Ochocie, sama tam do niedawna studiowałam (już skończyłam studia). Wykładowcy fantastyczni, prawdziwi profesjonaliści, ale też bardzo pomocni i po prostu sympatyczni ludzie. Nigdy nie stwarzali problemów, gdy nie mogłam podejść do egzaminu w określonym terminie, zawsze mogłam umówić się na inny. Poziom nauczania wysoki, bardzo praktyczny. Do tego jeżeli chodzi o same płatności, uważam, że jak na uczelnię na takim poziomie, to niedrogo.
|
# Agatka 12.09.2016 14:19 |
|
Uczelni w Warszawie jest tyle,że możesz przebierać w nich ;p
Ja jednak jestem wierna Społecznej Akademii Nauk bo nie ukrywam,że jest mi tutaj dobrze ,więc zachęcam;) Mam tak ciekawe osoby na roku, studiowanie z Nimi to czysta przyjemność;) Pozdrawiam wszystkich z drugiego roku Psychologii:) |
# Patuśka 24.10.2016 10:33 |
|
Agatko ja też tutaj studiuję i też psychologię ,ale na pierwszym roku;)
Po tych 3 tygodniach w sumie podoba mi się;) Zajęcia są mega ciekawe, a sprawy w dziekanacie związane ze stypendium sprawnie udało mi się załatwić;) Taka jestem moja pierwsza opinia, ocenię dokładniej za jakiś czas;) I również pozdrawiam;p |
# Dorota 02.11.2016 12:02 |
|
Jestem kolejną osobą, która studiuje w Warszawie na SAN, studiuję prawo. Uczelnia w zupełności mi odpowiada. Nie powiem,że jest najlepsza,bo nie mam porównania, nie studiowalam na innych, ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć,że jest na prawdę dobra. Wybór Uczelni był właściwie średnio przemyślany, raczej taki spontaniczny, ale zupełnie nie żałuję. Pozdrawiam i życzę wszystkim zadowolenia z wybranego kierunku i Uczelni;)
|
# hprta 19.12.2016 10:46 |
|
Jeśli pedagogika w Warszawie to u nich - http://www.wsp.szkolymydlowskiej.pl/ Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie, w wysokim standardzie. Kadra konkretna - sprawdźcie sobie sami online. To samo jeśli chodzi o program - jest konkretny, z nastawieniem na faktycznie rozwój. Nie idźcie na uczelnie, które nie przykładają wagi do poziomu nauczania. Stracicie lata, a nie zyskacie nic.
|
# Reeea 02.02.2017 23:00 |
|
Jeśi podyplomowo to faktycznie Kolegium Europejskie w Natolinie. Konkretna uczelnia, fajny program i ciekawy klimat, który tworzą studenci i wykładowcy.
|
# Kone 03.02.2017 14:57 |
|
#Reeea napisał(a) 02.02.2017 23:00 Jeśi podyplomowo to faktycznie Kolegium Europejskie w Natolinie. Konkretna uczelnia, fajny program i ciekawy klimat, który tworzą studenci i wykładowcy. No, i z realnymi szansami na fajną pracę, bo program studiów rzeczywiście pozwala na to, aby zgłębić wiedzę, którą się potem wykorzysta chociażby w pracy w instytucjach unijnych. |
# Tomek69 08.02.2017 21:55 |
|
Hej, w Warszawie warto iść na politechnikę, nie trać kasy na prywatne szkoły. Polecam kierunek informatyka jeśli jesteś dobra z matmy, mój znajomy założył stronę http://equotesabout.com i bardzo sobie dobrze radzi podobnie jak jego znajomi.
|
# kiskon 18.04.2017 10:39 |
|
Szkoła Mydłowskiej w Warszawie. Znacie? Sprawdzałem wiele uczelni - to jedyna, gdzie administracja jest prowadzona na konkretnym, praktycznym poziomie. Nie ma bzdur, banałów - tam można się po prostu uczyć. Pojawia się dużo konkretów, uczą ludzie, którzy mają na ten temat rzeczywiście pojęcie, a właśnie coś takiego powinno was szczególnie interesować.
|
# Julkaa 05.06.2017 10:49 |
|
Spędziłam w Warszawie rok. Nie wytrzymałam haha Jestem typem człowieka co lubi spokój i małe miejscowości. Przeniosłam się z Uniwerka na Akademię Polonijną w Częstochowie. To miasto mi się bardziej podoba. Nie wiem od czego to zależy, ale tu czuje się dobrze. Uczelnia równie dobra, fajny poziom, fajnie prowadzone zajęcia, kierunek ten sam, więc nie ma z niczym problemów. Czasem warto pomyśleć co mogłoby być dla nas lepsze. Mi Warszawa zdecydowanie nie służyła.
|
# Mino 13.06.2017 15:53 |
|
Hej, nie zależy mi na znanej nazwie uczelni na dyplomie, za to zależy mi na zaangażowanych wykładowcach, którzy nie przychodzą na zajęcia ze studentami za karę. Jestem po pierwszym roku Informatyki na Vistuli, i jest na prawdę ok.
|
# Benia 14.07.2017 12:28 |
|
Zgadzam się na Vistuli to przynajmniej wykładowcy nie czytają smętnie z power pointa, ale można pogadać, zapytać, mają ludzkie podejście, a to ważna.
|
# joster 21.07.2017 10:30 |
|
Szkoła Mydłowskiej w Warszawie, zdecydowanie polecam z kilku względów. Przede wszystkim chodzi tutaj o poziom nauczania - szczególnie na dietetyce. Zobaczcie jaki jest program, zobaczcie kim są osoby prowadzące zajęcia, jakie są dalsze możliwości nauki na podyplomówce. U nich rzeczywiście widać nastawienie na kształtowanie fachowców, a nie kolekcjonowanie kolejnych osób z papierkami. Bo gdzie to ma sens?
|
# grymas 01.08.2017 09:25 |
|
Vistula jest Warszawską uczelnią wartą uwagi. Wykładowcy są ludzcy, mozna pogadac a juz na pewno duzo od nich wyciągnąć, wystarczy chciec :)
|
# Beatka 22.08.2017 13:39 |
|
Jak komuś zależy na dobrej ekonomicznej uczelni w międzynarodowym środowisku to vistula będzie dobrym pomysłem
|
# szmata szeptana 24.08.2017 09:19 |
|
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.",,.. "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.",,..
|
# andreo 04.09.2017 16:21 |
|
z publicznych uczelni nie polecalbym sgh.. znajomi meczyli sie 3 lata, bo po roku studiow beznadziejnie byloby zaczynac kolejny raz i tracic rok.. z prywatnych w warszawie polecam vistule, duzy wybor kierunkow i grono wykladowcow mega wyluzowane ale i profesjonalne. wiadomo nie jest tak ze zaplacisz i cieprzepuzscza, musisz sie uczyc, poziom jest bardzo wysoki. jesli chce sie duzo wyniesc duzo wiedzy ale przy okazji robic to w milej atmosferze- polecam:))
|
# szmata szeptana 05.09.2017 09:26 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować.. ,, |
# Marika 06.09.2017 11:02 |
|
Ja studiuje administrację na WSP w Warszawie, Szkoły Mydłowskiej - bardzo dobry kierunek wybrałam jak dla mnie, ciekawe studia i studenta traktują jak należy. Dużo wiedzy, i nie ma nudy co ważne, a szczerze to obawiałam się, że może być trochę sztywno i nudno na takim kierunku, na szczęście nie na WSP w Warszawie :)
|
# szmata szeptana 06.09.2017 11:06 |
|
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować.. ,,./ |
HighIT 06.09.2017 12:17 |
|
Studia finansowe. Potem idziesz do biura rachunkowego np http://biurorachunkowegrodziskmazowiecki.pl/ i odbywasz praktyki, po czym masz zawód
|
# szmata szeptana 06.09.2017 12:43 |
|
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować.. ,,.// |
# pola 06.09.2017 19:29 |
|
Też właśnie wybieram się na WSP w Warszawie Szkoły Mydłowskiej tylko że na kosmetologię. Studiuje tam moja siostra jest bardzo zadowolona z jakości kształcenia, stawiają tam bardzie na zajęcia praktyczne niż na teorię a to na pewno wiele ułatwia w podjęciu pracy
|
# Baśka 17.09.2017 13:17 |
|
Ja w tym roku zaczynam dietetykę na Akademii Finansów i Biznesu Vistula. Wiem, ze mają wysoki poziom i kładą bardzo duży nacisk na praktykę, a to bardzo ważne w dzisiejszych czasach. Przecież każdy pracodawca chce mieć teraz absolwenta z doświadczeniem. Takie czasy:)
|
# Michał456 17.09.2017 15:50 |
|
poza tym vistula ma dobry stosunek jakosci do ceny... a to tez, umowmy sie, wazne
|
# marketing szeptany 18.09.2017 09:14 |
|
super, wspaniale, cudownie.
Dobra uczelnia nie potrzebuje takiej szmacianej reklamy, paradoksalnie świadczy to o braku klientów i prawdopodobnie o kiepskiej jakości świadczonych usług. Nie polecam !!!!!!!!!!!! |
# Sherlinka 18.09.2017 15:05 |
|
Ale chyba po to jest ten temat, aby wymieniać się opiniami... Do tematu, sama też ostatnio zastanawiałam się nad wyborem uczelni i ostatecznie zdecydowałam :P http://www.uczelnie.pl/opinie/szkola-glowna-gospodarstwa-wiejskiego-w-warszawie/90 Polecam bo może ktoś dalej nie wie co wybrać.
|
# kawalec zbyszek 18.09.2017 15:50 |
|
super, wspaniale, cudownie.
Dobra uczelnia nie potrzebuje takiej szm.acianej reklamy, paradoksalnie świadczy to o braku klientów i prawdopodobnie o kiepskiej jakości świadczonych usług. Nie polecam !!!!!!!!!!!! |
# porx 21.09.2017 16:50 |
|
Studiowałem przez 3 lata na Uw a potem zachcialo mi sie odmiany, na uw wiadomo bardzo wysoki poziom ale jakos atmosfera srednio mi pasowala i potem na 2stopnia poszedlem na vistule i mega ;) studiowalem grafike wiec moge wam polecic z czystym sumieniem. kadra, nauczanie, ludzie.. no nie mialem czego sie przyczepic ;)
|
# Syfiasta reklama 21.09.2017 22:18 |
|
co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców masakra, co za poziom.. |
# Witek 22.09.2017 00:05 |
|
Faktycznie biorąc pod uwagę cenę, to Vistula nie należy do najdroższych uczelni w Warszawie, a w zamian mozemy się sporo nauczyć. Jest wysoko w rankingach, jej wykładowcy udzielają się w telewizji, więc to już samo mówi za siebie. A do tego są do wyboru fajne kierunki, szkoła jest blisko metra
|
# Witek 22.09.2017 00:08 |
|
Faktycznie biorąc pod uwagę cenę, to Vistula nie należy do najdroższych w Warszawie, a w zamian oferują wysoki poziom nauczania. Dodatkowo jej wykładowcy pojawiają się w telewizji, co już samo mówi za siebie, że wybieramy naprawdę dobrą i renomowaną uczelnię
|
kromnab 22.09.2017 04:32 |
|
Najlepiej to chyba na uniwerku, tak mi się wydaje
http://prosteinwestowanie.pl/ |
# bonanza zielona 22.09.2017 09:23 |
|
co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców masakra, co za poziom... |
# anielkas 07.05.2018 12:40 |
|
WSGE w Józefowie trzyma poziom jeśli chodzi o prywatne uczelnie. Moja siostra skończyła tam bezpieczeństwo wewnętrzne i sobie chwali, pracę znalazła bez problemu, ale to pewnie przez praktyki które robiła w trakcie studiów.
|
# Syf reklamaaa 07.05.2018 22:57 |
|
Nie polecam nikomu to jest syf najgorszy
|
# retro_hipsterospekcja 19.07.2018 22:46 |
|
Ja zdecydowałem nie studiować w Warszawie, dokumenty złożyłem na WSB we Wrocławiu. Porównałem różne oferty różnych uczelni, na WSB było najrozsądniej. Bez problemu w Warszawie znalazłbym ciekawy kierunek, ale stwierdziłem, ze inne miasto, inni ludzie. Czekam na informacje o wynikach rekrutacji, zobaczymy co z tego bedzie.
|
# syfff reklamaa 20.07.2018 09:29 |
|
kał mi nie wychodzi taki jak powienien, wychodzi urwany a powienien cały....co robić?
ktoś coś ??? pomocyyy |
# małpa 16.04.2021 13:22 |
|
Tak naprawdę ja sama nie wiem, na co mam się skierować. Przede wszystkim zależy mi na tym, żeby zrobić https://ficomum.org/ , ale nie będę rozczarowana, jeśli się to nie uda. Muszę po prostu udowodnić sobie, że jestem potrzebna, a można to robić na naprawdę różne sposoby, prawda?
|
# frukalikamuska 04.07.2021 19:23 |
|
U mnie pomoc była potrzebna na już. Byłam za granicą, nie bardzo znając język. Nie umiałam znaleźć pomocy u specjalistów w Niemczech. Udało mi się znaleźć pomoc za pośrednictwem psychoterapeuta-online.pl. Dobrzy specjaliści, terapia moja w dalszym ciągu trwa.
|
# Patrycja 09.07.2021 14:24 |
|
To zależy jakie masz plany na przyszłość. Ja mam zamiar studiować pielęgniarstwo na wumedzie. To jest od dawna bardzo przyszłościowy zawód.
|
# Gracjan1995 26.07.2021 15:19 |
|
A co myślicie o Uczelnia Korczaka? Podobno lider jeśli chodzi o tematy pedagogiczne w Warszawie. Oczywiście z tych prywatnych.
|
# Skakanka 01.02.2022 18:06 |
|
#Gracjan1995 napisał(a) 26.07.2021 15:19 A co myślicie o Uczelnia Korczaka? Podobno lider jeśli chodzi o tematy pedagogiczne w Warszawie. Oczywiście z tych prywatnych. Ja skończyłam, kadra na świetnym poziomie i duża część zajęć w pandemii (oraz obrona) odbywała się online. Bardzo elastyczni, można się dogadać, ja ogólnie Korczaka polecam |
# Pawcio 06.03.2022 18:57 |
|
Zdecydowanie AEH - tutaj czeka na Ciebie szeroki wybór kierunków studiów, a też dzięki dobremu poziomowi naczania, możesz mieć pewność, że odpowiednieo przygotują Ciebei do wykonywania zawodu.
|
LINKI SPONSOROWANE