REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Gdzie nad Bałtyk w październiku

# kr3

08.09.2016 12:53

Witam! Poszukuje jakieś miejscowości nad Bałtykiem, gdzie oprócz spacerów po plaży, będzie można w razie niepogody spędzić czas bardziej ciekawie, niż w pokoju hotelowym ;) Zamierzam pojechać tam pociągiem, więc jakieś dalsze wypady nie wchodzą w grę.

# anna33

08.09.2016 15:25

Małe miejscowości w tej porze ,,, zasypiają" tak więc lepiej jest wybrac się do jakiejś większej miejscowości. Tak aby mieć co robić poza siedzeniem w hotelu i chodzeniem po plaży. Proponuje zastanowić się nad Trójmiastem bo zawsze jest tam coś ciekawego do robienia.
Niedrogie noclegi zarezerwujesz na stronie:
http://www.dhapartamenty.pl/
Można tam zabukować sobie własne mieszkanie co jest wygodniejszą opcją niż hotel.

urszula80

11.09.2016 00:38

Polecam Półwysep Helski. Dokładnie rok temu w pierwszej połowie października spędziłam tydzień w Juracie. Miałam szczęście bo trafiłam na cudną pogodę. Udało mi się nawet wypożyczyć rower :) Fantastycznie wspominam ten czas. Odpoczęłam! Z jednej strony pełne morze z drugiej spokojna zatoka. Zgadzam się z Anna33, że małe miejscowości zasypiają ale Jastarnia i Hel mają się w październiku całkiem nieźle. Co do transportu to z Gdyni wygodnie dojedziesz szynobusem.

REKLAMA

# Oggi

16.09.2016 13:13

Mnie najbardziej urzeka Ustka, ale uważam, że warto też o tej porze roku wybrać się nad jezioro np. do hotelu Głęboczek to jest w miejscowości Brzozie koło Brodnicy, mają tam Vine SPA, winiarnie i wiele innych atrakcji, a co najważniejsze okolica jest urocza, piękne łono natury, idealne na wypoczynek wczesną jesienią :)

# AleNacoToKomuPoczebne

10.05.2023 11:36

Ja bym tobie zasugerował pojechać do Trójmiasta. Nawet w październiku jest tam co robić. Piękne stare miasto w Gdańśku, dużo rozrywek w Sopocie, ciekawe muzea-statki w Gdyni. My jeździmy co roku i zawsze kożystamy z oferty wynajmu apartamentów od firmy https://billberry-apartments.pl - Jest to najlepszy operator nieruchomości w trójmieście, który dysponuje kilkudziesięcioma obiektami o najwyższym standardzie, rozlokowanymi w najlepszych miejscach Trójmiasta
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni