REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Gdybym tylko wiedział

# piotrek

31.10.2006 22:23

Gdybym tylko wiedział, jak w kraju i Białej potoczy się sytuacja polit-społ., w życiu bym tutaj nie został.
Mając 18 lat Adaś spirdalał do Kanady, przez Szwecje na kolegi paszport, a ja głupi wierzyłem w przemiany, roznosząc i rozklejając ulotki...to Adam miał rację, tam został doceniony, a MY Polacy, z rządu na rząd dojeżdżani jesteśmy jak te osły, potrzebni im jesteśmy tylko przy wyborach i do płacenia podatków, to jest qrwa straszne....nienawidze polskiego rządu, urzędników i służb(milicji, prokuratury, itp.), to oni doprowadzają normalnych ludzi do anormalnych odczuć, to oni są sprawcami ludzkich nieszczęść i wielu tragedii. Potrzeba powstania, aby hieny zastanowiły się nad sensem życia normalnych ludków, tylko,że oni zawsze się ochronią a w dupe dostanie jak zwykle ludność cywilna.

# Włodkowski

31.10.2006 23:58

Frustracja jest złym doradcą. Zwłaszcza w wyborach. Wszelakich. Życiowych także

# piotrek

01.11.2006 05:35

Zawsze kiedy to ktoś niezadowolony jest z polityki, bo tym jednym słowem można nazwać to o czym napisałem powyżej, bo to politykierzy polscy i pejsowi doprowadzili do tego stanu, ludki typu Bartek nazywa to frustracją.
Ciekawostką jest natomiast, że żaden urzędnik , polityk czy radny nidgy nie powiedział gorzkiej prawdy o stanie państwa czy Dzielnicy, itd. Zawsze jest dobrze, albo maja program ,plan,itd.
No bo jak tak może być, ten , który rządzi, ma przynosić same sukcesy, ale w rozmowie prywatnej te same ludki gadają jak masy. Oj Bartek, Bartek, już Ci mówię, żeś ICH na stałe, duchem i ciałem.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą