Forum › Wawer
# Atom 29.08.2014 21:35 |
|
Dzielnica Wawer nie była dotąd wystarczająco atrakcyjna dla wielkich sieci handlowych! I niech tak zostanie !!!. W ostatnich latach nastawiano o krok bidronek, lidlów , tesków i nettów , że moim zdanie starczy! POW (obwodnica) niech już obsłuży ruch lokalny ale niech nie kieruje dodatkowo ruchu klientów supermarketów. Niech Wawer zostanie zielony !
|
# Ella 01.09.2014 23:15 |
|
Wawer jest unikatem na skalę Warszawy, uwielbiam tę senną podmiejską atmosferę. Ferio można przeboleć, bo przynajmniej konserwuje architekturę, ale gwarantuję, że lokalna społeczność narobi problemów jeśli będą stawiane kolejne molochy.
|
# mdm 13.09.2014 14:01 |
|
A ja się właśnie dzisiaj dowiedziałam, że ma powstać jakaś galeria handlowa w okolicach ul. Strzygłowskiej. Są już plany tej inwestycji.
Z tego właśnie powodu sklep spożywczy przy moim domu zwija się z końcem października:( |
kimsza 09.10.2014 12:33 |
|
Jeden z głupszych...a galerii to chyba juz nam wystarczy czy jeszcze mało??W lesie galeria??No jasne po zakupach na grzyby....
|
# Jadzia 10.10.2014 09:56 |
|
Myślę że będzie to zabójstwo dla małych , lokalnych interesów. i tak nikt o nie nie dba , nie dokłada ani nie pomaga biurokracją . Wszędzie tylko utrudnienia. Myślę że Galeria nie jest dobrym pomysłem , ja bym stawiała na rozwój lokalnego biznesu a nie kolejne sieciówki, MWS pokazało że można wspomóc małe firmy, nawet opisali jak zamierzają t zrobić
|
# Aguniek 14.10.2014 20:57 |
|
Jadziu gdzie znalazłaś na stronach MWS coś o rozwoju lokalnych firm ? Albo przeoczyłam albo nic tam nie ma ...
|
# Jadzia 15.10.2014 17:42 |
|
http://mws.org.pl/ Prosże - jest tylko pewnie przeoczyłaś
|
# ktoś 21.12.2014 14:45 |
|
Ja mam pomysł! Wytnijcie Mazowiecki Park Krajobrazowy i na jego miejsce postawcie tyle biedronek, ile ma powierzchnia całego parku :)
|
# Olaf 25.12.2014 08:00 |
|
Co mnie obchodzą czyjeś lokalne interesy? Na Wawrze i tak ich praktycznie nie ma, a jak już coś jest, to z marży najchętniej by całe rodziny chcieli utrzymać, pomimo że wyboru brak... Jak najbardziej potrzeba na Wawrze galerii handlowej z prawdziwego zdarzenia. Gdyby nie Biedronka, dymałbym ładnych parę km do Marc Pola, gdzie także króluje drożyzna.
|
# lima 07.01.2015 12:22 |
|
ja bym las zostawiła, żeby cieszył oko i jak najdłużej służył mieszkańcom, a jak ktoś ma potrzebę wybrania się do dużej galerii to przecież już niedługo w dzielnicy obok będą budować galerię wilanów, to będzie gdzie buszować po sklepach.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.