REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Fryzjer...

# Zosia

29.07.2003 09:56

niedawno wprowadziłam się na Odkrytą i mam prośbe czy możecie polecic dobry, sprawdzony zakład fryzjerski, bo z tego co zauważyłam jest ich tu sporo.Dziekuje i pozdrawiam

# Monia

29.07.2003 13:54

Witaj sąsiadko!
Ja chodzę do fryzjera na Odkrytą 7 (blok naprzeciwko ul. Ciołkosza). Są tam bardzo miłe dziewczyny i zawsze byłam zadowolona i z cięcia i z farbowania. NIE SĄ RUTYNIARAMI!
Kiedyś chodziłam - (ale krótko) - na Książkową do Ewy ale po tym jak Pani Fryzjerka ścięła mi włosy trzy razy krócej niz chciałam i skomentowała, że dłużej nie będę musiała przychodzić (co chyba nie jest w jej interesie) zmieniłam fryzjera.
Zresztą ten temat już był tu poruszany ok 4-5 tygodni temu.
Pozdrawiam.

# Małgorzata

31.07.2003 07:08

Czesc. Ja chodzę do Salonu Fryzjerskiego Krys-lok na Światowida tj. naprzeciwko niebieskiego słonia i bazarku.Sa super i co tu wiecej mowic. Pozdrawiam

REKLAMA

# Basia

31.07.2003 08:57

Po wizycie w Krys-Loku musiałam iść na poprawkę. Ja polecam p.Olę na bazarku (tam gdzie też można zrobić coś z paznokciami).

# piotr

11.08.2003 02:06

czolem;
mieszkam na ksiazkowej, obok ronda.
od trzech miesiecy chodze do galery na odkrytej, niestety nie pamietam dokladnego adresu (okragly budynek na rogu z topolowa) .
proponuje pania joasie, mistrza fryzjerskiego pelna geba :))
(jest jedyna osoba, ktora poradzila sobie z moim trudnym przypadkiem wlosow, a bylem juz w wielu miejscach poprzednio)
do tego dodam, ze ciekawe miejsce, swietny salon i super obsluga
pozdrawiam
piotr

# Duśka

13.08.2003 11:33

Bzdury! Chodzę do Krys-loka od 10 lat i jeszcze nigdy nikt się z e zxdziwieniem za mną na ulicy nie obejrzał. Są doświadczone, a przy tym zawsze idą z duchem czasu. Umieją doradzić klientce i zmienić coś we fryzurze noszonej od dawna. Jest czysto, miło i używają dobrych farb. Mam bardzo suche włosy i pomimo wielu farbowań nie zniszczone. To dzięki ich fachowości. Polecam. Duśka

REKLAMA

# Malina

13.08.2003 18:57

Ja tak jak i Basia mialam nie najlepsze doświadczenie z Krys-Lokiem. Fryzjer, który mnie później obcinał nie chcial uwierzyć, że to nie ja sama obcinałam sobie grzywkę. Patrzył na mnie z niedowierzaniem i mówił, że z grzywką to narazie niewiele może zrobić i następnym razem eksperymantować mogę na psiej sierści a nie na własnych włosach.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA