Forum › Białołęka
Fryzjer...
# Zosia 29.07.2003 09:56 |
|
niedawno wprowadziłam się na Odkrytą i mam prośbe czy możecie polecic dobry, sprawdzony zakład fryzjerski, bo z tego co zauważyłam jest ich tu sporo.Dziekuje i pozdrawiam
|
# Monia 29.07.2003 13:54 |
|
Witaj sąsiadko!
Ja chodzę do fryzjera na Odkrytą 7 (blok naprzeciwko ul. Ciołkosza). Są tam bardzo miłe dziewczyny i zawsze byłam zadowolona i z cięcia i z farbowania. NIE SĄ RUTYNIARAMI! Kiedyś chodziłam - (ale krótko) - na Książkową do Ewy ale po tym jak Pani Fryzjerka ścięła mi włosy trzy razy krócej niz chciałam i skomentowała, że dłużej nie będę musiała przychodzić (co chyba nie jest w jej interesie) zmieniłam fryzjera. Zresztą ten temat już był tu poruszany ok 4-5 tygodni temu. Pozdrawiam. |
# Małgorzata 31.07.2003 07:08 |
|
Czesc. Ja chodzę do Salonu Fryzjerskiego Krys-lok na Światowida tj. naprzeciwko niebieskiego słonia i bazarku.Sa super i co tu wiecej mowic. Pozdrawiam
|
# Basia 31.07.2003 08:57 |
|
Po wizycie w Krys-Loku musiałam iść na poprawkę. Ja polecam p.Olę na bazarku (tam gdzie też można zrobić coś z paznokciami).
|
# piotr 11.08.2003 02:06 |
|
czolem;
mieszkam na ksiazkowej, obok ronda. od trzech miesiecy chodze do galery na odkrytej, niestety nie pamietam dokladnego adresu (okragly budynek na rogu z topolowa) . proponuje pania joasie, mistrza fryzjerskiego pelna geba :)) (jest jedyna osoba, ktora poradzila sobie z moim trudnym przypadkiem wlosow, a bylem juz w wielu miejscach poprzednio) do tego dodam, ze ciekawe miejsce, swietny salon i super obsluga pozdrawiam piotr |
# Duśka 13.08.2003 11:33 |
|
Bzdury! Chodzę do Krys-loka od 10 lat i jeszcze nigdy nikt się z e zxdziwieniem za mną na ulicy nie obejrzał. Są doświadczone, a przy tym zawsze idą z duchem czasu. Umieją doradzić klientce i zmienić coś we fryzurze noszonej od dawna. Jest czysto, miło i używają dobrych farb. Mam bardzo suche włosy i pomimo wielu farbowań nie zniszczone. To dzięki ich fachowości. Polecam. Duśka
|
# Malina 13.08.2003 18:57 |
|
Ja tak jak i Basia mialam nie najlepsze doświadczenie z Krys-Lokiem. Fryzjer, który mnie później obcinał nie chcial uwierzyć, że to nie ja sama obcinałam sobie grzywkę. Patrzył na mnie z niedowierzaniem i mówił, że z grzywką to narazie niewiele może zrobić i następnym razem eksperymantować mogę na psiej sierści a nie na własnych włosach.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.