Forum › Wawer
# optymista 15.10.2014 10:37 |
|
W lutym? A to zimy w tym roku nie będzie?
A rondo Wał Miedzeszyński / Bysławska juz jest ( zapowiedź czerwiec 2013 za extra PLN z warszawskiego ratusza)? A chodnik w Aleksandrowie ( Złotej Jesieni) to pewnie pod choinkęw tym roku? Mój Boże, dlaczego wyborów nie ma co roku:(? |
# Fal 20.10.2014 01:29 |
|
Z tego co pamiętam , Pętla była modernizowana kilka lat temu.
Czy nie warto wydawać pieniędzy na ważniejsze sprawy , niż lokalna krańcówka na obrzeżach miasta? |
# lukasz enko 20.10.2014 09:27 |
|
Pieniądze muszą być wydane aby nie obcięto preliminaża przyszłorocznego.
Abstrahując: pętla jest niepotrzebna. Zupełnie wystarczy kryterium uliczne tak jak jeździ 161. |
# szto 20.10.2014 15:19 |
|
A parking przy stacji kolejowej kiedy powstanie. Na całej linii Otwockiej przy stacjach kolejowych już są parkingi a w Falenicy i w Miedzeszynie nie ma. Jak to możliwe że na granicy strefy biletowej nie ma porządnego parkingu.
|
# gość 23.10.2014 12:11 |
|
"Osiedle traci w ten sposób szansę na stworzenie przy stacji jednego dużego węzła przesiadkowego." Bzdura, jest przecież przystanek przy stacji PKP! Po co jeszcze upychać tam pętlę autobusową! A remont na pętli jest ZDECYDOWANIE potrzebny.
|
# MieszkaniecWawra 23.10.2014 16:31 |
|
#Fal napisał(a) 20.10.2014 01:29 Nie warto, przecież Ty tam nie mieszaksz to po co Ci to..., prawda?Z tego co pamiętam , Pętla była modernizowana kilka lat temu. Czy nie warto wydawać pieniędzy na ważniejsze sprawy , niż lokalna krańcówka na obrzeżach miasta? Ja nie zgadzam się z inwestycjami w miejscach z których ja nie korzystam. Co mnie obchodzi np. Anin, to nie mój problem i dlatego nie chce żeby tam cos robiono za pieniądze publiczne :) Taki buraczany kierunek myslenia!!!!!!!!!!!!!! |
# zawiedziony wyborca 24.10.2014 13:22 |
|
A gdzie chodnik lub ścieżka rowerowa wzdłuż Byslawskiej i Wału Miedzeszyńskieg o do Jozefowa? wstyd. Gorzej jak na wsi. Stolica. Fale nica.
|
# Damaria 30.10.2014 16:20 |
|
Poza tym w tej części Falenicy (i dalej) także mieszkają ludzie, dla których powinna być dostępna komunikacja miejska, nie tylko przy stacji PKP.
Ja idę szybkim krokiem do stacji w Falenicy około 20-25 minut. To spora odległość, zwłaszcza dla starszych osób. Chciałabym mieć bliżej autobus i częściej kursujący niż co 30 minut. A pętla autobusowa i jej remont są bardzo potrzebne. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.