REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

# Gość

26.03.2012 10:57

"dojechał pod stację o 16.05, a powinien o 16.02, w konsekwencji mogłem sobie podziwiać odjeżdżającą SKM wysiadając z autobusu (odjazd 16.05)."
Wystarczy myśleć i wyjechać wcześniej zamiast liczyć na to, że autobus nie spóźni się ani minuty.

# mała

26.03.2012 19:23

łatwo powiedzieć, rano to jest istna walka z czasem:-), sama to wiem. na szczęście dojeżdżam do PKP legio autem;-)
p.s. jestem w szoku bo skm i km jeżdżą od zmiany rozkładu jazdy w grudniu 2011 według rozkładu! serio nie wiem co się nagle takiego wydażyło że nagle po tylu latach jeżdża jak w zegarku szwajcarskim.
obstawiam cięcia z pensji i się zebrali w sobie;-)

# LosDemolos

27.03.2012 16:10

Nie trzeba było obcinać pensji - wystarczyło poprawić stan taboru i uprać się z poważniejszymi remontami torowiska. Kolejarze na prawdę nie są złośliwymi bestiami, które tylko czekają na to, żeby popsuć pasażerowi dzień (taką przynajmniej mam nadzieję :) )

REKLAMA

# moherowy ninja

15.05.2012 01:11

Czego się czepiacie, przecież urzędnicy UM i Smogorzewski nie muszą dojeżdżać do Warszawy, więc co ich obchodzi jakiś rozkład jazdy i autobusy.To nie ich problem, sami się o to martwcie.Przyjdą wybory to sobie o Was przypomną - na chwilę ;)
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA