Forum › Legionowo i Jabłonna
# Gość 26.03.2012 10:57 |
|
"dojechał pod stację o 16.05, a powinien o 16.02, w konsekwencji mogłem sobie podziwiać odjeżdżającą SKM wysiadając z autobusu (odjazd 16.05)."
Wystarczy myśleć i wyjechać wcześniej zamiast liczyć na to, że autobus nie spóźni się ani minuty. |
# mała 26.03.2012 19:23 |
|
łatwo powiedzieć, rano to jest istna walka z czasem:-), sama to wiem. na szczęście dojeżdżam do PKP legio autem;-)
p.s. jestem w szoku bo skm i km jeżdżą od zmiany rozkładu jazdy w grudniu 2011 według rozkładu! serio nie wiem co się nagle takiego wydażyło że nagle po tylu latach jeżdża jak w zegarku szwajcarskim. obstawiam cięcia z pensji i się zebrali w sobie;-) |
# LosDemolos 27.03.2012 16:10 |
|
Nie trzeba było obcinać pensji - wystarczyło poprawić stan taboru i uprać się z poważniejszymi remontami torowiska. Kolejarze na prawdę nie są złośliwymi bestiami, które tylko czekają na to, żeby popsuć pasażerowi dzień (taką przynajmniej mam nadzieję :) )
|
# moherowy ninja 15.05.2012 01:11 |
|
Czego się czepiacie, przecież urzędnicy UM i Smogorzewski nie muszą dojeżdżać do Warszawy, więc co ich obchodzi jakiś rozkład jazdy i autobusy.To nie ich problem, sami się o to martwcie.Przyjdą wybory to sobie o Was przypomną - na chwilę ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.