Forum › Bemowo
# Donaldzik 07.11.2017 11:15 |
|
Śmieszne , że były wiceburmistrz składa projekty do budżetu obywatelskiego.To jest żałosne.
|
# Jelonki 07.11.2017 11:38 |
|
Skoro jest mieszkańcem dzielnicy to co w tym śmiesznego czy żałosnego? Żałosne jest to jak po skończonej kadencji radni czy burmistrzowie kompletnie przestają się interesować swoją dzielnicą.
|
# Krysko 07.11.2017 14:00 |
|
Żałosne jest to ,że jak był w PO to nic dla tego parku nie robił.Dopiero teraz ma być tu cywilizacja.Wkopone kable wysokiego napięcia, wymiana oświetlenia parku i porządne nasadzenia.
|
# dorosz 07.11.2017 17:39 |
|
Wcześniej o alejkach na tej samej grupie https://www.facebook.com/groups/JeLonky/permalink/1409720699146455/ Aleksandra Krugły, ale po co być rzetelnym jak można być tubą informacyjną folwarku...
|
# Alejka 08.11.2017 06:37 |
|
Szkoda tylko że nie pomyśleli przy okazji o oświetleniu tych alejek...zawsze zrobią coś do połowy
|
# Fiolka 08.11.2017 19:18 |
|
Cieszę się, że ktoś zaczyna myśleć o renowacji warszawskich parków. Może nie jest idealnie, ale dostrzegam poprawę. Jako dziecko mieszkałam na Bemowie, teraz znowu będę mieć okazję tu zamieszkać. Jak tylko dowiedziałam się o budowie Bliskiego Bemowa (nowego osiedla niedaleko tej stacji metra, którą teraz też zaczynają budować), od razu wiedziałam, że chcę tu znów mieszkać. Ot, taki głupi sentyment. Ale osiedle też niezłe :)
|
# Ytorekmanovernight 08.11.2017 19:42 |
|
Nie polecam nikomu to syf najgorszy
|
# Ewa N. 09.11.2017 11:15 |
|
#Fiolka napisał(a) 08.11.2017 19:18 Cieszę się, że ktoś zaczyna myśleć o renowacji warszawskich parków. Może nie jest idealnie, ale dostrzegam poprawę. Jako dziecko mieszkałam na Bemowie, teraz znowu będę mieć okazję tu zamieszkać. Jak tylko dowiedziałam się o budowie Bliskiego Bemowa (nowego osiedla niedaleko tej stacji metra, którą teraz też zaczynają budować), od razu wiedziałam, że chcę tu znów mieszkać. Ot, taki głupi sentyment. Ale osiedle też niezłe :) Z ciekawości wyszukałam to osiedle w sieci. Na stronie Bliskie Bemowo zrobili nawet wirtualny spacer. Widziałaś to http://www.bliskiebemowo.com? |
# rowerzysta tunelowy 10.11.2017 19:38 |
|
#Alejka napisał(a) 08.11.2017 06:37 Szkoda też że nie poszerzono 2 głównych alejek ( Klemensiewicza - Raginisa i Muszlowa - Batalionów ) żeby można było rozdzielić pieszych i rowerzystów przynajmniej białą linią...Szkoda tylko że nie pomyśleli przy okazji o oświetleniu tych alejek...zawsze zrobią coś do połowy |
# juve 12.11.2017 23:33 |
|
#Krysko napisał(a) 07.11.2017 14:00 Dokładnie. Ostatnio ci wszyscy "byli" zrobili się aktywni po fakcie. Żałosne jest to ,że jak był w PO to nic dla tego parku nie robił.Dopiero teraz ma być tu cywilizacja.Wkopone kable wysokiego napięcia, wymiana oświetlenia parku i porządne nasadzenia. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.