Forum › Białołęka
do nuli!
# zadowolona 12.06.2003 22:20 |
|
Ja mieszkam na J.H od 4 lat, ponad.A Ty?Wiesz ja tez mieszkam na drugim pietrze :).A co u Ciebie slychac ostatnio
|
# Nula 13.06.2003 09:28 |
|
Ja właśnie przygotowuję się do obrony na studiach i nie mogę się doczekać, kiedy będę miała to z głowy. A co Ty porabiasz? Na naszym osiedlu mieszkam od ponad pół roku. Co myślisz nt. kart chipowych? Pozdrawiam serdecznie. Na razie.
|
# Nula 13.06.2003 09:49 |
|
Jedyną osobą, którą znam z drugiego piętra jest kobietka z Samorządu Wspólnoty Mieszkańców i która pewnie mieszka tam od kilku lat. Czy to może...? :)
|
# zadowolona 13.06.2003 23:48 |
|
Kobietka z Samorzady Wspolnoty Mieszkancow to nie ja :).Mi sie podoba pomysl z kartami chipowymi, ale szczerze mowiac to o tych kartach dowiedzilam sie od Cibie, nikt inny mi tego nie powiedzial.Ja juz jestem po studiach.
|
# Nula 16.06.2003 09:38 |
|
Każdemu przysługuje 1 darmowa karta, a jeśli dany lokal potrzebuje ich więcej, trzeba się wpisać na listę przy wejściu (koszt dodatkowej karty - 15 zł). Co studiowałaś? Pracujesz teraz, czy może wychowujesz potomstwo:)? Ja poza studiowaniem, pracuję w centrum, także korzystam codziennie z "uroków" komunikacji miejskiej i podzielem nadzieje okolicznych mieszkańców na jakiś bezpośredni autobus do centrum. Potomstwa sie jeszcze nie dochowałam :). Pozdrawiam. Na razie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.