Forum › Białołęka
# lookie 02.06.2020 13:27 |
|
Po godzinach pracy urzędu opłata za parkowanie nie będzie naliczana? Chyba nie będzie naliczana od godziny 13:01 skoro pierwsze 3h gratis a urząd czynny do 16.00.
|
# tomek444 02.06.2020 13:46 |
|
Ciekaw jestem czy urzędnicy będą zwolnieni z opłaty? Jak mamy płacić, to wszyscy.
|
# pyotr 02.06.2020 21:04 |
|
#tomek444 napisał(a) 02.06.2020 13:46 Lekarz w szpitalu też ma płacić za parkowanie?Ciekaw jestem czy urzędnicy będą zwolnieni z opłaty? Jak mamy płacić, to wszyscy. |
# tomek444 03.06.2020 03:12 |
|
A dlaczego nie? Czy dojazd lekarza / urzędnika do pracy powinien być w jakiś sposób uprzywilejowany niż dojazd pacjenta / petenta do szpitala / urzędu? Można argumentować, że miejsce dla petenta jest ważniejsze, bo skorzysta z niego wiele osób w ciągu dnia. Jeśli zajmie je pracownik, to skorzysta tylko jedna osoba. Zresztą tak ma być skonstruowana opłata - by ludzie nie zostawiali aut na cały dzień.
|
# Dziadek parkingowy. 04.06.2020 15:38 |
|
#pyotr napisał(a) 02.06.2020 21:04 Jeżeli szpital wybudował miejsca postojowe przeznaczone wyłącznie dla personelu (nie tylko lekarzy), to może udostępnić ja personelowi na dowolnych zasadach. Jeżeli miejsca postojowe zostały wybudowane w publicznie dostępnym obiekcie za publiczne pieniądze, to zasady udostępniania powinny być jednakowe dla pracowników, dla petentów i dla postronnych osób. Przecież to takie proste!Lekarz w szpitalu też ma płacić za parkowanie? |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.