REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Wwa

24.03.2025 19:47

Pewnie usuną bo wbrew politpoprawnosci. Moi nieżyjący koledzy z którymi pracowałem na tzw. zachodzie w latach 70-80 w grobie się przewrócą a mnie trafi szewska pasja. Ci co pracowali w tych czasach na zachodzie wiedzą jak traktowano Polaków, byliśmy bydłem ostatniej kategorii bez praw, szczuci psami przez policję. A tu proszę "witajcie" bez różnicy czy jesteście bandyci,V kolumna czy terroryści. Podatnik polski wszystko wam sfinansuje.

# Vva

24.03.2025 21:06

#Wwa napisał(a) 24.03.2025 19:47
byliśmy bydłem ostatniej kategorii bez praw, szczuci psami przez policję
Aha, czyli teraz w ramach rewanżu za to że nasi przodkowie przed laty byli źle traktowani przez podłych ludzi na Zachodzie, tak samo mielibyśmy potraktować obcokrajowców trafiających do nas? Obrzydliwa taka moralność. Coś w stylu modlitwy "Panie Boże, spraw aby mojemu sąsiadowi wszystkie krowy zdechły".

# wli

24.03.2025 21:29

Uderz w stół a pieprzone lewuchy już się plują

REKLAMA

# Wwa

24.03.2025 22:15

Morituri te salutant. Rzygać się chce na rzeczników januszy biznesu czy sierot po internacjonalizmie z narodami tzw. 3 świata.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl