REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# derto12

29.09.2012 21:19

Bardzo dobrze ze radny ma hobby i się tego nie wstydzi. Sam bym się na coś takiego wybrał.

# Aldona

29.09.2012 21:21

Hobby to jedno, a potrzeba bycia celebrytą to drugie.

# MAŁYX

29.09.2012 21:23

Korowajowi nikt w ratuszu nie podskoczy już wiem dla czego! :D

REKLAMA

# Darek z Odkrytej

29.09.2012 21:35

Aldona znam korowaja, jako jeden z nielicznych w tym kurniku coś robi. Zawsze mogłem na niego liczyć jako sąsiad i mieszkaniec Białołęki. Nie odniosłem wrażenia, że jest celebrytą. Jego zainteresowania postrzegam na + lepsze to od picia piwka pod blokiem

# Kamil

29.09.2012 21:44

Ja także bardzo cenię Pana Marcina, jest człowiekiem chętnym do pomocy ZAWSZE i nie widać po Nim aby miał parcie na szkło.

# Aldona

29.09.2012 21:48

NIe ma parcia na szkoło? A te http://www.facebook.com/photo.php?fbid=420834477975111&set=a.125005800891315.18854.123713547687207&type=1&theater rady dzielnicy to co niby jest?

REKLAMA

# M.Mosznal

30.09.2012 17:20

Celebryta z ogromnym parciem na szkło

# Rotae

30.09.2012 18:36

Jak nic głosy zazdrośników, to takie polskie...

# życzliwy

30.09.2012 20:06

Za szybko chce wszystko mieć .Przy tym tempie to w przyszłym roku wyhuśta Jaworskiego. Tego władza nie wybacza .Niech spojrzy na Tyburca i się uspokoi bo zabraknie mu tematów a do wyborów to jeszcze daleko . Rozliczą Go i koniec.

REKLAMA

# do Aldony

01.10.2012 19:36

Radna Borowska też ma parcie na szkło. Tu http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12582863,Bialoleka_chce_szybciej_do_centrum__4_wiejskie_drogi.html?

# antychrcynno

23.11.2012 13:34

a wracając do hobby Pana Korowaja, to może warto zauważyć, że trzy kolejne edycje 2009-2011 combat alert odbywały się w baaaaaaaaardzo bliskim sąsiedztwie schroniska dla zwierząt. jak ktoś ma zwierzaka w domu, to doskonale orientuje się jak psy, np, reagują na wystrzały w sylwestra, a co mówić dopiero o nieustającej dwudniowej wojence typu combat alert.

# prozac

23.11.2012 17:05

a taki niby ten korowaj troskliwy o wszystkich i o wszystko.

REKLAMA

# antychrcynno

24.11.2012 08:46

nikt nie jest ani w 100% dobry ani w 100% zły.
moim zdaniem pasja militarna, zabawy w strzelanki są poniekąd przejawem chęci agresji... ale to tylko moje zdanie.

Matka_Sławka_z_Gdańska

24.11.2012 10:13

... a może członek jest mały? Po prostu.

# lwowicz

24.11.2012 15:06

http://www.uniface.pl/ Potega-malych-czlonkow-a1950

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

26.11.2012 08:38, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 26.11.2012 08:39

... no to dlaczego Pan Petelicki strzelił sobie w głowę?!

# sokole oko

27.11.2012 20:14

kurde... no zła jestem, jak można wpaść na pomysł strzelanki tuż obok schroniska dla psów? i jeszcze ten wpis "polecający" od pana dyrektora schroniska na stronie Pana Korowaja..... porażka na całej linii.

# Kundel

28.11.2012 14:32

Pan radny jest hipokrytą. Wieża dla jerzyka, huk dla schroniska! Pod publiczkę robi swoje śmieszne działania, a w innym miejscu płoszy zwierzęta, tylko dlatego, że ma jakieś militarne ciągoty.

REKLAMA

# Stop

28.11.2012 15:36

A ty pewnie Kundel 10 każdego miesiąca na kleczkach przed Pałacem Prezydenckim spędzasz czas - ty masz takie a Pan Korowaj ma inne zainteresowania , każdego sprawa indywidualna. Wolę hobby p. radnego Korowaja

# antychrcynno

28.11.2012 16:44

a co ma piernik do wiatraka? po co wyciągasz temat Smoleńska?
Kundel prawdę napisał. nie wierzysz? podać kilka linków?
poza tym, pomijając Combat Alert, to pseudoschronisko "słynie" z tego, że lubią sobie postrzelać do zwierząt. ostatnio, są udokumentowane sekcje, ZASRZELONO tam dwa psy. jakoś nikt nie chciał dać wiray w opowiadania pana dyrektora, że to grzybiarze.... ciekawe dlaczego? czyżby strzelba nie należała do podstawowego ekwipunku grzybiarza???
hobby jak najbardziej, ale nie kosztem krzywdzenia zwierząt.
wierz dla jeża??? śmiech na sali i puste krzesła.

# Kundel

28.11.2012 21:54

Mam gdzieś krzyż na krakowskim przedmieściu i tak samo beznadziejnego prezydenta. Chyba masz jakieś urojenia, bo nie znasz mnie ani mojego hobby.
Radny kreuje się na nie wiadomo co, a w rzeczywistości jego działalność to zamieszczanie fotek na fejsie i zabawa w wojenkę. Ciekawe, że do kłamliwej imprezy mającej symulować stan wojenny, podłączyło się muzeum z Mrągowa, z którego jest Korowaj (najnowsza ,,Czas Białołęki"). A impreza ta będzie z naszych pieniędzy.

REKLAMA

# antychrcynno

13.12.2012 12:52

wklejam link do petycji w/s pseudoschronu, na terenie, którego (upss... przepraszam, w tzw "sąsiedztwie) miały mmiejsce trzy kolejne wojenki z cyklu combat alert.
wszystkich proszę o zgodne z Waszych sumieniem, podpisanie.
http://www.petycje.pl/ petycjePodglad.php? petycjeid=9131
USUNĄĆ SPACJE!

# Bullterier

13.12.2012 18:09

Radny Mrągowaj niech sobie strzela w swoim rodzinnym Mrągowie!

# antychrcynno

13.12.2012 20:25

dokładnie tak Bullterier, dokładnie.. i nie do psów!

REKLAMA

# t.m.

18.01.2013 07:45

pasja,to zabawa w strzelanki do Afganistanu niech jedzie i tam posmakuje wojny.Tu obok schroniska dla psów to mordowanie hukiem wystrzałow biednych
psów

# Major183

21.03.2013 17:09

Dokładnie szacunek dla wszystkich osób organizujących "CA". Nie wiedziałem, że Warszawka jest taka dużo i zajmuje całą Polskę... Bo z tego co mi wiadomo to przyjeżdżają ludzie z całej Polski... Widać, że dziennikarz, który piszę takie rzeczy musiał skończyć co najwyżej zawodówkę. A edycja to już 5-ta a nie 3-cia tak na przyszłość proszę pisać realne informacje a ni wyssane z palca przeciętnego pismaka. Pozdrawia Śląsk, który też jedzie!!!:)

# Do Kundel

21.03.2013 17:26

Widać, że z Ciebie Kundel... Co ma schronisko do Combat alert-u???? Nikt tam nie będzie wysadzał "c4" a poza tym z tego co mi wiadomo to impreza będzie organizowana na poligonie wojskowym tak więc jakim prawem będzie to obok schronisk? Każdy robi to co lubi i na pewno jadą tam tacy ludzie którzy kochają zwierzęta tak jak ja i nikt nie ma zamiaru ich straszyć ani krzywdzić... A to za czyje pieniądze będzie Combat Alert to zapraszam na stronę i zobaczenia ile kosztuje bilet na tą imprezę także nie wypisuj bzdur. I tu własnie widać zazdrość ludzi, którzy nie widzą co zrobić ze swoim nudnym czasem i wtykają nos w nieswoje sprawy. A co do nicku "Kundel" to zmienił bym go bo kundle to bardzo mądre psy a wiem bo kolega ma bardzo ślicznego kundla i mądrego... A z Twoim rozumem to nawet na nick "Kundel" nie zasługujesz. Także zmień nick np. głupek:)

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

21.03.2013 17:28, wpis modyfikowany 3 razy,ostatnio 21.03.2013 17:33

Czytała Matka ostatnio gdzieś na portalach, że jest żołnierz, co mu nogi oberwało na afgańskiej ziemi, bo aż tam uciekał przed bezrobociem by zarabiać za Wolność i Demokrację na kawałek chleba. Ale nie o to chodzi... chodzi o to, że go posierpniowa ojczyzna nie przytula i od lat trwają przepychanki między instytucjami o wózek, dla tego biedaka. Konsultanci krajowi i resortowi prześcigają się w prognozach: stanie sołdat o kulach sam przed 2020 rokiem, czy pierwej tramwaj przez Mehoffera przejedzie na pętle na łące? A tymczasem... co z wózkami "spod celi"? Nie można byłby takiego jednego grata z demobilu wiarusowi posłać? Z dwoma kółkami rzecz jasna...od Gminy? Miałby szansę szermierkę poćwiczyć i medal dostać, ot co!
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024