Forum › Bielany
Co na przedluzenie stosunku
# Lucca 12.08.2025 13:13 |
|
Mam pytanie na forum. Znacie jakies skuteczne środki na przedłużenie stosunku. Chodzi o to żebym nie kończył zaraz po kilku minutach bo w ten sposób nie jestem w stanie zadowolić mojej kobiety. Wydaje mi sie że przez to właśnie oddalamy sie od siebie i niebawem Hania zacznie szukać sobie nowego partnera a ja z moim przedwczesnym wytryskiem zostanę na lodzie. Jesteśmy ze sobą już prawie 3 miesiące ona jest rozwódką ja nie miałem zbyt dużego doświadczenia z kobietami właściwie to jest moje pierwsze tak poważne. Nie wiem moze za bardzo się tym wszystkim spinam, może za bardzo mi zależy na tym zwiazku. Może dlatego tak szybko kończę. Potrzebuje jakiegoś wsparcia nie wiem może znacie jakiegoś psychologa który by mi powiedział co robić żeby przedłużyc stosunek ?. Jakieś techniki relaksacyjne czy cos takiego ?.
|
# gosc5435383 14.08.2025 12:37 |
|
możesz spróbować tabletek o nazwie Stud Pills. Ja biore około 30 minut przed seksem i gdy robi sie gorąco trzymaja prawie godzinę non stop czochrania. Musisz też doliczyc grę wstępna itp... z wyczuciem żeby nie spalić akcji.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.