Forum › Legionowo i Jabłonna
# Edek 29.08.2012 14:05 |
|
Wyjątkowo solidna firma niszczona przez konkurencję za solidną pracę i uczciwe ceny, a media lokalne dokładają do tego ręce w pogoni za sensacją.
|
# kocieruchy 30.08.2012 10:24 |
|
Edek - byłeś kiedyś na obiektach budowanych przez ZAMBET S.A. - nawet laik zobaczy fuszerkę na każdym kroku.
|
# xxx 03.09.2012 08:39 |
|
może Zambet weźmie się i odda wreszcie budynek VillaModerna w Pułtusku, który miał być oddany do końca 2011 roku? Tak się wychodzi jak łapie się tyle srok za ogon!
|
# Mrówa 03.09.2012 09:38 |
|
Nie martwić się a cieszyć , zaczynają się poznawać na Zambecie ,że to firma oszust, która wszystkich kantuje jak tylko pozwalają na to nie uczciwi Urzędnicy.
Pracowałem w firmie Zambet i coś niecoś wiem na ten temat. |
# Mrówkojad 03.09.2012 11:01 |
|
#Mrówa napisał(a) 03.09.2012 09:38 Jeżeli wiesz o tych wszystkich oszustwach to dlaczego nie powiadomisz prokuraturę?. W ten sposób możesz kryć tych, którzy według ciebie są oszustami i nieuczciwymi urzędnikami.Nie martwić się a cieszyć , zaczynają się poznawać na Zambecie ,że to firma oszust, która wszystkich kantuje jak tylko pozwalają na to nie uczciwi Urzędnicy. Pracowałem w firmie Zambet i coś niecoś wiem na ten temat. |
# joachim 05.09.2012 08:30 |
|
O co chodzi , dlaczego artykuł na stronie został zmieniony??????????????????
|
# Ulica Mysia 05.09.2012 08:56 |
|
pamiętacie? Kiedyś Tygodnik Powszechny i chyba też Tysol zaznaczał to tak
[--------] [ustawa o kontroli publikacji i widowisk] |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.