REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# Marian

25.02.2020 17:54

To celowe niszczenie polskiego handlu przez pełowców. To samo zrobili w Falenicy. Zlikwidowali parking. Zabili targ w Falenicy. Wszystko żeby niemiecki Lidl obok mógł więcej sprzedawać.

# pol9877

25.02.2020 22:01

Bardzo dobrze, komunikacja miejska pod każdym blokiem a Janusze rozjeżdzali co popadnie i niszczyli wszystko, bo musza wszedzie jezdzic swoimi gratami.

# embercadero

26.02.2020 01:29

Pani radna nieco koloryzuje, jeśli chodzi o dowóz zaopatrzenia to wszystkie te pawilony mają zapewniony dojazd od zaplecza. Dokładnie tak jak to się powinno odbywać.

REKLAMA

# Marek Lech

26.02.2020 07:17

Jestem pieszym i nie życzę sobie, aby idąc chodnikiem przeznaczonym dla pieszych ocierały się o mnie samochody. Gdy słupków nie było przed pawilonami na Kondratowicza musiałem mieć oczy dookoła głowy, a zdarzało się, że kierowca poganiał mnie trąbieniem. Chodniki są dla pieszych i koniec.

# szypki

26.02.2020 08:22

Zrobić wreszcie takie sklepy, żeby Miszcz Prostej mógł kupować bez wychodzenia ze swojego bolidu. I zrobić takie bolidy,żeby Miszcz Prostej mógł załatwić jedynkę i dwójkę bez podnoszenia czterech liter zza kierownicy.

# Dkdkdkkddk

03.03.2020 18:46

Nie budowa meta jest więc powinny być Miejsc do parkowania....

REKLAMA

# koszka

26.11.2020 17:33

Ciekawa sytuacja bo jeśli to jest chodnik to od kiedy znak drogowy odwołuje sie do chodnika?
Po drugie prawo o ruchu drogowyum nie zabrania parkowania na chodniku o ile nie utrudnia on poruszanie sie pieszym.
Takze lamia prawo ustawiajac ten znak i dajac ludziom mandaty!
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe