Forum › Targówek
# Marian 25.02.2020 17:54 |
|
To celowe niszczenie polskiego handlu przez pełowców. To samo zrobili w Falenicy. Zlikwidowali parking. Zabili targ w Falenicy. Wszystko żeby niemiecki Lidl obok mógł więcej sprzedawać.
|
# pol9877 25.02.2020 22:01 |
|
Bardzo dobrze, komunikacja miejska pod każdym blokiem a Janusze rozjeżdzali co popadnie i niszczyli wszystko, bo musza wszedzie jezdzic swoimi gratami.
|
# embercadero 26.02.2020 01:29 |
|
Pani radna nieco koloryzuje, jeśli chodzi o dowóz zaopatrzenia to wszystkie te pawilony mają zapewniony dojazd od zaplecza. Dokładnie tak jak to się powinno odbywać.
|
# Marek Lech 26.02.2020 07:17 |
|
Jestem pieszym i nie życzę sobie, aby idąc chodnikiem przeznaczonym dla pieszych ocierały się o mnie samochody. Gdy słupków nie było przed pawilonami na Kondratowicza musiałem mieć oczy dookoła głowy, a zdarzało się, że kierowca poganiał mnie trąbieniem. Chodniki są dla pieszych i koniec.
|
# szypki 26.02.2020 08:22 |
|
Zrobić wreszcie takie sklepy, żeby Miszcz Prostej mógł kupować bez wychodzenia ze swojego bolidu. I zrobić takie bolidy,żeby Miszcz Prostej mógł załatwić jedynkę i dwójkę bez podnoszenia czterech liter zza kierownicy.
|
# Dkdkdkkddk 03.03.2020 18:46 |
|
Nie budowa meta jest więc powinny być Miejsc do parkowania....
|
# koszka 26.11.2020 17:33 |
|
Ciekawa sytuacja bo jeśli to jest chodnik to od kiedy znak drogowy odwołuje sie do chodnika?
Po drugie prawo o ruchu drogowyum nie zabrania parkowania na chodniku o ile nie utrudnia on poruszanie sie pieszym. Takze lamia prawo ustawiajac ten znak i dajac ludziom mandaty! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.