REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# sfdfkdjg

20.11.2020 10:16

Covid = zakłamanie i cynizm. Kogo wy chronicie tymi zamknięciami??? Przecież na tę psuedo chorobę nikt praktycznie nie umiera!

# Andrzej H.

31.12.2020 14:28

Ja uważam, że siedzenie w domu też można praktycznie wykorzystać. Oczywiście im dłużej siedzimy w domach tym mniej mamy w sobie motywacji, gdyż rutyna zabija. Nie mniej jednak ja chcę wyznaczać sobie nowe cele. Ja chcę wyjść na nowe rynki w swojej firmie i rozwinąć handel międzynarodowy. Nawiązałem współpracę z biurem tłumaczeń https://supertlumacz.pl/tlumaczenia-bosniacki/ już wcześniej dla klientów z Anglii i Niemiec, jednak teraz od nowego roku będziemy współpracować z dużym klientem z Bośni i potrzebuję wsparcia w tym zakresie. Na szczęście biuro tłumaczeń się również tym językiem zajmuje. Ja przez cały okres pracy zdalnej w domu starałem się szukać nowych klientów i rozszerzać ofertę. Jestem zadowolony z tego jak wykorzystałem ten czas.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA