Forum › Białołęka
badania prenatalne
krzysztof20 29.12.2016 13:32 |
|
Hej
Chciałabym zrobić badania prenatalne, czy ktoś z Was już robił ? Jeśli tak to gdzie wyczytam najwięcej wskazówek i to dobrych wskazówek ? Ktos może polecić ? Przykładowo takie coś jak tutaj www.prenatalne-badania.pl |
# Danuta Rosa 10.01.2018 14:09 |
|
Ja słyszałam o dr Rozmus Warcholińskiej, która wykonuje tego typu specjalistyczne badania, 3/4 D usg z pełną dokumentacją, do tego wszystko tłumaczy, podpowiada itp. Sama planuję u niej wykonać badanie, wolę mieć całkowitą pewność co do zdrowia mojego dziecka, a na pewno zrobić tyle ile mogę.
|
jjusti18 22.11.2018 15:08 |
|
Nie wiem dlaczego, ale wiele kobiet rezygnuje z badań prenatalnych. Jeżeli chodzi o mnie to uważam, że jest bardzo ważne badanie i nawet konieczne. Sama planuję niedługo wykonać test Panorama Medistore. Chce wiedzieć czy dzidziuś jest zdrowy czy może jest prawdopodobieństwo, że urodzi się z wadą genetyczną. Niezależnie od wyniku wiadomo, będę go kochać. Jednakże, będę miała czas na naukę jak zajmować się dzieckiem niepełnosprawnym. Dlatego chociażby dlatego uważam, że warto wykonać sobie badanie prenatalne.
|
pruszynka 21.08.2019 11:18 |
|
a jakie testy i gdzie najlepiej wykonać?
|
wisenka6 22.08.2019 01:57 |
|
Zdecydowanie w szpitalu Medicover na Wilanowie. Testy Sanco polecam, to badania prenatalne nowoczesnej generacji. Przy mniejszych funduszach za to PAPPA-A. To też dobre badanie a koszt w granicach 500 zł.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.