REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Aanka

18.06.2018 15:33

Włos się na głowie jeży co się na tym świecie wyrabia... Ludzie mają coraz mniej zahamowań i są coraz bardziej agresywni, nie tylko w internecie, ale i w "realu". A kierowcy samochodów (i motocykli) przerażają mnie coraz bardziej. Oczywiście nie wszyscy, ale to, ile agresji i psychopatycznej wściekłości w nich siedzi naprawdę potrafi przerazić. Sama widziałam jak kiedyś jakiś senior niechcący zajechał samochodem drogę motocykliście. Ten dogonił go na światłach i najpierw tak mocno kopał mu w tylne światła, że je stłukł, a potem podjechał od strony kierowcy, wsadził ręce przez okno i zaczął dusić tego kierowcę!!! Dlaczego tyle w nas (ludziach) agresji? Co poszło nie tak?

# symforjan

18.06.2018 22:56

Co poszło nie tak? To proste, całe lata funkcjonowania "narzędzia" pod tytułem mała szkodliwość społeczna, totalne pobłażanie nawet nie koniecznie w stosunku do drobnych spraw, chociaż te drobne są najbardziej demoralizujące i wszechobecna bezkarność bandytyzmu na drodze i nie tylko. Policja skupiona jest na pijakach, przekraczaniu prędkości i dobrze ale to DUŻO ZA MAŁO a kary? Albo ich nie ma w ogóle albo są śmieszne bo wciąż sprawca to "święta krowa"

# skazany na ztm

19.06.2018 15:01

A ja się po raz kolejny pytam , dlaczego kierowcy autobusów hamują tak że się ludzie przewracają tylko o to żeby pojazdu nie uszkodzić. Przecież blachy się klepie i maluje 2-3 dni a człowieka leczy miesiącami a i tak czasem nie wraca do zdrowia. Może jakaś akcja szkolenia dla kierowców z troski o pasażerów?
Przy okazji można by ich wyszkolić z posługiwania się bronią i wydać pistolety z ostrą amunicją...

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni