Forum › Białołęka
# Meggg 13.01.2016 15:57 |
|
Żarty żartami ale dobrze to oddaje stan faktyczny. Czy coś się zmieni, zobaczymy
A jak tam wycinka nad Kanałem by PGNIG? |
# Non 13.01.2016 16:04 |
|
Czemu w artukule tą wypowiedź określa się jako wpadkę. Dokładnie tak jest jak mówi i wiele osób się z tym zgadza. Czy rozwój poprzez budowę kolejnych marketów jest rozwojem polskiej kultury, wartości i tradycji. Raczej nie.
|
# arti 13.01.2016 21:41 |
|
#Non napisał(a) 13.01.2016 16:04 Czemu w artukule tą wypowiedź określa się jako wpadkę. Dokładnie tak jest jak mówi i wiele osób się z tym zgadza. Czy rozwój poprzez budowę kolejnych marketów jest rozwojem polskiej kultury, wartości i tradycji. Raczej nie. Polska kultura, tradycja i wartości poradzą sobie same bez takich obrońców od siedmiu boleści jak minister. Co do tego mają markety nie mam pojęcia. |
# WW1 14.01.2016 10:19 |
|
Sam jestem rowerzystą i tu nie czuję się obrażony. Faktem jest że obecne władze dla rowerów chcą robić wszystko, pieszymi się jakoś nie interesują. Mówię to ja rowerzysta - w 2015 roku przejechane 2000km, więc chyba nie jestem okazjonalnym rowerzystą i wiem co mówię.
Jeśli chodzi o dietę to nie było do mnie bo ja akurat uważam, że im więcej tłuszczów zwierzęcych tym zdrowiej - naukowcy już to potwierdzają np. pseudonauka o cholesterolu i jajkach - Ci co w temacie to wiedzą. Z resztą wegetarianie to już ginący gatunek - bo wykańczają się sami - oczywiście zdrowotnie - ale w tym obszarze ideologii jest bardzo dużo. Jeśli chodzi o bieżącą politykę to proponuję z dystansem patrzeć na kolejne chucpy i zadymy. Jedna jak i druga strona potrzebuje wzbudzania emocji. Jak przestaniemy się tym emocjonować to będzie i dla zdrowia lepiej i samopoczucia własnego - oczywiście gorzej dla polityków. A i oczywiście bez kompleksów patrzmy co jakieś kundelki gdzieś za granicą piszą. Miejmy własne zdanie. |
# Rowerzysta73 14.01.2016 10:21 |
|
Nic dodać nic ująć :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.