REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

aplikacja zakupowa

# polka

16.10.2021 19:06

Która aplikacja zakupowa jest najlepsza w Warszawie?

# paull

18.10.2021 00:34

Przetestowałem kilka i najbardziej podpasywała mi JOKR. Mają spory wybór produktów, a to wszystko przy takich normalnych cenach. Co lepsze dostawa jest darmowa i to realizowana w 15 minut, co jest dla mnie największym argumentem za.

# MoneyMaker

07.11.2021 22:29

Najlepiej mi się jak do tej pory korzysta z jokr. Szybka dostawa, w niedziele również działa i jeszcze ani razu się nie spóźnili.

REKLAMA

# Anita21

10.11.2021 21:12

U mnie też Jokr i chociaż nie chciało mi się wierzyć, że wystarczy im kwadrans na dostawę to tak faktycznie jest. Duża wygoda i ułatwienie takie zakupy.

# sroka

20.11.2021 10:37

też czasem zamawiam zakupy do domu ale lubię też wyjść do centrum handlowego, w m1 można wygrać nawet tysiaka z okazji dnie życzliwości w ramach konkursu organizowanego z radiem z

# bart17

20.11.2021 18:04

Admin skasuj te reklamy, bo wandale z Jo*r zasmiecaja forum!

REKLAMA

taurgq

14.12.2021 02:56

Nie jest to aplikacja lecz strona godna uwagi. Mówię tu o https://esterydy.pl/libido/ mają tam sterydy, leki na erekcję oraz libidio w świetnej cenie.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA