Forum › Wawer
# wawa 14.10.2013 10:51 |
|
Przedłużenie jest ważne dla mieszkańców Wesołej, a nie Wawra!!! Dla Wawra byłoby najlepiej gdyby na granicy zaorano tą ulicę :).
|
# Gościu 14.10.2013 11:58 |
|
Ta ulica ma sens tylko wtedy, gdy będzie tunel?wiadukt w Międzylesiu i dogodna nowa ulica Nowozwoleńska do Wału. Inaczej wprowadzicied ruch ze wschodu na małe ulice, nieprzygotowane do tego, i będzie tak jak dziś na Przygodnej. DNO i 6 metrów mułu...
|
# pitupitu 14.10.2013 12:06 |
|
Zgadzam się w100% z uzytkownikiem "wawa" dla Wawra ta ulica nie ma żdnego znaczenia a co wiecej po jej zaoraniu Lublin, Garwolin i Siedlce wróciliby na ulicę Czech gdzie ich miejsce a nie korkowali Międzylesie.
|
# Anna 14.10.2013 22:03 |
|
Ta droga to dramat!!!
Jeśli, któryś z Panów musiałby jeździć codziennie z Miłosnej do Międzylesia inaczej by się wypowiadał... tego nawet drogą nie można nazwać.... |
# ben 16.10.2013 19:31 |
|
Nie potrzebna jest ulica Nowozwoleńska i ruch trazytowy przeż środek Wawra. Mam nadzieję że budowa tunelu bedzie się ślimaczyła a może nawet wogóle nie powstanie, bo jezeli tak sprowokuje do zrobienie al. Dzieci Polskich.
Nie wiem czy jest jeszcze czas ale słyszałem o propozycji budowy wiaduktu w innym miejscu, który służyłby przedewszyskim mieszkańcom w przeprawie na drugą stronę torów. |
# nick 22.10.2013 23:48 |
|
Całe szczęście. Ulica ta dla nas mieszkańców Międzylesia wprowadzałaby tylko niepotrzebne natężenie ruchu. A nie chcemy tego. Niech zostanie tak jak jest.
:) |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.