REKLAMA

Forum › Żoliborz

REKLAMA

# Madbutcher

22.11.2024 11:24

Powtarzałem, powtarzam i będę powtarzał: urzędas wrzodem na zdrowym ciele społeczeństwa.
A radny to też urzędas, tylko obieralny.

# Levko

23.11.2024 12:32

Czy ktoś kiedyś zajmie się widoczną na zdjęciach jemiołą, która zabija piękne drzewo?

# Kasia z Wrzeciona

25.11.2024 11:59

Ja tu widzę inny problem. To jedno z bardzo wielu miejsc w Warszawie zbudowanych zgodnie z zasadą "ustąp pierwszeństwa rowerzyście, zgiń pod tramwajem"

REKLAMA

# Kocur

25.11.2024 12:51

Patrząc na holenderskie miasta zauważam problem w relikcie przeszłości, jakim są zielone strzałki. Powinny być w formie sygnalizatorów i zapalać się w taki sposób, by skręt w prawo był bezkolizyjny i problem rozwiązany. Nać pomiędzy cyklami świateł wkręcającym dać stosowną do natężenia ruchu ilość sekund pomiędzy cyklami WSZYSCY uczestnicy ruchu będą się czuć bezpiecznie, a kierowcy samochodów nie będą na starość nosić na szyjach kaftanów od ciągłego nadwyrężania karku patrząc czy coś nie jedzie. Nawet żywopłot będzie się cieszył. Strasznie mnie wkurza, że sprawdzone, funkcjonujące w cywilizowanych krajach rozwiązania, są zawsze tak po łebkach i "tylko troszeczkę" wprowadzane. Budują DRD to fajnie ale jednocześnie wprowadzają zagrożenie życia i zdrowia dla korzystających z nich ludzi.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuŻoliborz

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni