Forum › Żoliborz
# Madbutcher 22.11.2024 11:24 |
|
Powtarzałem, powtarzam i będę powtarzał: urzędas wrzodem na zdrowym ciele społeczeństwa.
A radny to też urzędas, tylko obieralny. |
# Levko 23.11.2024 12:32 |
|
Czy ktoś kiedyś zajmie się widoczną na zdjęciach jemiołą, która zabija piękne drzewo?
|
# Kasia z Wrzeciona 25.11.2024 11:59 |
|
Ja tu widzę inny problem. To jedno z bardzo wielu miejsc w Warszawie zbudowanych zgodnie z zasadą "ustąp pierwszeństwa rowerzyście, zgiń pod tramwajem"
|
# Kocur 25.11.2024 12:51 |
|
Patrząc na holenderskie miasta zauważam problem w relikcie przeszłości, jakim są zielone strzałki. Powinny być w formie sygnalizatorów i zapalać się w taki sposób, by skręt w prawo był bezkolizyjny i problem rozwiązany. Nać pomiędzy cyklami świateł wkręcającym dać stosowną do natężenia ruchu ilość sekund pomiędzy cyklami WSZYSCY uczestnicy ruchu będą się czuć bezpiecznie, a kierowcy samochodów nie będą na starość nosić na szyjach kaftanów od ciągłego nadwyrężania karku patrząc czy coś nie jedzie. Nawet żywopłot będzie się cieszył. Strasznie mnie wkurza, że sprawdzone, funkcjonujące w cywilizowanych krajach rozwiązania, są zawsze tak po łebkach i "tylko troszeczkę" wprowadzane. Budują DRD to fajnie ale jednocześnie wprowadzają zagrożenie życia i zdrowia dla korzystających z nich ludzi.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuŻoliborz
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.