Forum › Mokotów
zona nie ma ochoty na seks co robic forum
# wcelibacie51 18.08.2025 12:37 |
|
Mam pewien problem moja 43 letnia żona nie ma wcale ochoty na seks ze mna. Nie wiem co mam robić chodze juz przez to od wielu tygodni przybity i zniesmaczony całą tą sytuacją. Próbuję z nią o tym rozmawiać i kompletnie ona ma to gdzieś i tylko ciągle powtarza że ma słabe libido, że jej się nie chce, żo woli się wyspać, że było ciężko w pracy itp... a ja nadal muszę się zaspokajać ręcznie,. Mam już tego dosyć i chyba będę musiał skożystać z usług profesjonalistki albo znajdę sobie kochankę co może skutkować rozwodem i wysokimi alimentami dla żony i dzieci co mnie dobije finansowo. Poradzcie na forum nawet jakąś ekstremalna metodę na to żeby żona nabrała ochoty na seks ze mna bo jestem w dużej desperacji przez to.
|
# marcinluka 19.08.2025 12:56 |
|
Spokojnie kolego z tym rozwodem to sie wstrzymaj. Mam jedną metodę która sprawi że twoja zona bedzie miała ochotę na seks. Nie jest jakaś mocno ekstremalana ale musisz sie wykazać pomysłowością albo szczerze z żona porozmawiać może ona nie dostrzega problemu. Dobra kolego sa takie tabletki z ziołami które stosowali Indianie w Ameryce Połódniowej podczas różnych rytualnych orgii na pobudzenie seksualne kobiet. Dobre wyciągi tych ziół znajdziesz w Polsce tylko w takich małych tableteczkach o nazwie Feminam Libido. Tylko w internecie to sprzedaja. Moja żona na przykłąd lubi sobie kruszyć i rozpuszczać 3 tabletki tego w kieliszku wina lub soku. Powiem ci szczerze że po tym to ma taka chcicę że musze ja dosłownie uciszać bo sąsiedzi walą w kaloryfer że za głośno jest. A ona lubi sobie pokrzyczeć jak jest jej dobrze.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuMokotów
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.