Forum › Bemowo
złomowanie samochodu Kraków
# autozlom5PL 19.12.2016 06:59 |
|
Zajmujemy się ZŁOMOWANIEM SAMOCHODÓW ,KASACJĄ SAMOCHODÓW.
Kraków Krzeszowice Skawina Wieliczka Myślenice Tarnów Nowy Sącz Limanowa Rabka-Zdrój Bochnia Brzesko Jeśli cenisz sobie profesjonalne podejście do klienta ,szybkość realizacji zgłoszenia to trafiłeś pod właściwy adres , auto kasacja , auto złom autozlom5.pl Złomowanie samochodu z dojazdem do klienta. Nasza firma , złomowisko , złomowanie samochodów zapewnia Państwu: - nieodpłatny odbiór wozu - fachową wycenę pojazdu - odbiór samochodu do 4 dni roboczych od momentu zgłoszenia - płacimy od wagi auta - odbiór samochodu odbywa się w miejscu i czasie ustalonym przez państwa ,nie trzeba nawet wychodzić z domu aby złomować swój samochód - cała transakcja jest przeprowadzona w sposób zawodowy i bezpieczny ,jako priorytet stawiamy dobro klienta Stacja demontażu samochodów , auto szrot www.autozlom5.pl W celu umówienia terminów prosimy o kontakt : tel. 733 044 044 Kontakt w sprawie części samochodowych : tel. 730 303 004 |
# tomson45 30.11.2019 23:12 |
|
Czy ktoś złomował może auto w Krakowie z tą firmą http://impresja.auto.pl/? Znalazłem takie info, ale to nie moje strony, a nie opłaca mi się auta transportować do Warszawy... Może jest tu jakiś Krakus.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.