Forum › Białołęka
żłobek na Nowodworskiej
# Majka 30.07.2003 17:09 |
|
czy ktoś starał się może o dofinansowanie do żłobka w tym roku?Razem z mężęm jesteśmy totalnie "skołowani" sposobem załatwienia naszego wniosku przez urzędników dzielnicy (z tego co wiemy nie jesteśmy jedyni), totalnym brakiem informacji odnośnie nowych zasad związanych z przydziałem miejsc i ewentualnym zakończeniem całej tej procedury.
|
# bajadera 31.07.2003 17:26 |
|
Czyli co, osoba zarabiająca 4500 i mająca na utrzymaniu 2 osoby nie ma szans na umieszczenie dziecka w żłobku?A co w przypadku gdy dziecko chodzi rok po roku rodzic dostaje podwyższkę - dziecko wylatuje?
|
# Majka 31.07.2003 20:30 |
|
niestety nigdy nie jest idealnie. Mi nie chodzi nawet o sam efekt końcowy, ale o fakt, że powinny być przestrzegane pewne reguły, tym bardziej w przypadku, gdy wyznaczają je sami urzędnicy dzielnicy. Na nasz wniosek nie dostaliśmy nawet oficjalnej decyzji, czyli nie mamy się od czego odwołać, nie wspominając, że nikt nie raczył poinformować nas, że w ziwązku ze zmianą zasad obsadzania miejsc istnieje potrzeba dostarczenia dodatkowych dokumentów. Takie informacje otrzymało tylko 28 zainteresowanych z ponad 40 wnioskodawców....ciekawe z jakiego klucza, bo jeśli chodzi o zarobki - to tylko 6 rodzin miało dochody wyższe od pozostałych.
|
# DZIDZI 01.08.2003 07:03 |
|
Gmina ma w d.... dzieci mieszkańców Białołęki uczęszczających do żłobka. Ja mam w d..... gminę i wożę dziecko na Bródno. Mnie wydaję się że, dzieci urzędników gminy wyrosły ze żłobków, przedszkoli to po co budować, dofinansowywać itp. Każdy wuj na swój strój.
|
# histeryk 01.08.2003 07:05 |
|
O co chodzi z tym żłobkiem, w czym problem?
|
# iwo-tomas 09.08.2003 09:29 |
|
Jakiś czas temu miałam ten sam problem, wtedy był jeszcze odpowiedzialny Przybylski , na moje podanie usłyszałm odpowiedź iż gmina nie jest zainteresowana dokładać do mojego dziecka . Zrezygnowałam z dalszych rozmów z d....lem i umieściłam dziecko w żłobku na Drewnianej. Polcam
|
# cccp 19.08.2003 09:37 |
|
Ludzie mam problem......................mój dzieciak się nie zakwalifikował na następny rok.
|
# Lala 07.11.2003 10:33 |
|
Uwaga!
Będzie nowy żłobek ,,Bajka" czynny od 2 stycznia . Niestety na Nowodworskiej w żłobku ,, Puchatek" nie zostało moje podanie potraktowane poważnie. |
# Lala 07.11.2003 23:23 |
|
Jeszcze chcialabym tylko dodać, że w żłobku na Nowodworskiej zostałam potraktowana okropnie - Pani która gotuje dla dzieci jest niesympatyczna - wyrzuciła mnie tylko dlatego, że chciałam się dowiedzieć o miejsce dla mojego dziecka, natomiast Pani która jest właścicielką tego żłobka zajadała się czymś i nie znalazła nawet chwili dla mnie !!!
|
# Lala 07.11.2003 23:27 |
|
A zresztą nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - jak taki personel może być dobry dla Naszych dzieci - już wiem dlaczego te wszystkie małe ,,szkraby" płakały tam w niebogłosy. Zastanówcie się ludzie - może tam też są Wasze dzieci??!
|
# talala 09.11.2003 14:22 |
|
wychodzc na przeciw zapotrzebowaniu LALA otworzy pewnie nowy zlobek
|
# malamala 14.09.2016 11:00 |
|
Puchatek na nowodworskiej
Pani dyrektor jest bardzo niemiłą i nieuprzejmą osobą, zupełny brak podejścia do dzieci i rodziców. Dzieci się jej boją. Nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim miejscu!!! brak słów |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.